Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno pismo
Povratak na članak

Bivši britanski premijer Major: Johnson mora odmah otići za dobrobit zemlje

Major, konzervativni premijer od 1990. do 1997. kazao je da bi zamjenik premijera Dominic Raab mogao preuzeti vlast dok se ne nađe novi vođa, ili da bi stranka mogla promijeniti pravila izbora kako bi se ubrzao proces.

Komentari 2

XA
xaron
20:48 07.07.2022.

Izgubio je podršku u UK ali ga i dalje podrżava Zelenski koji ističe jaku vezu sa BoJo. Dali to znači da i Zelenski podnosi ostavku u znak solidarnosti ?

VL
NE
nepokolebljiv
18:01 07.07.2022.

Ova casa odstajale mineralne vode se zaista mogla uzdrzati zatvorenih usta! Dvolican, mlakonja koga su konzervativci istjerali iz partije, nemoralni fornikator koji je varao zenu i narod za zadovoljavanje svog egoizma i mlohavosti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.