Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJERE OPREZA
Povratak na članak

Bivšem premijeru oduzeta i putovnica

Sanadera se obvezuje da se svakog prvog ponedjeljka u mjesecu u određenom vremenskom periodu mora javiti predsjednici vijeća

Komentari 7

GU
General_U
13:11 02.10.2015.

sa osobnom iskaznicom možeš u eu.

VL
PO
pozornik66
13:06 02.10.2015.

Putovnica , u Hrvatsku moš uć i izać kako oćeš bez putovnice

VL
DM
dr_max
12:28 02.10.2015.

Kao da je u današnje vrijeme potrebna putovnica, možda u pravim državama, ali ovdje ne. Ćaća se samo uvalja u kolonu kod Tovarnika i prolazi ko Sirijac! Nakon Madžarske granice avion za Samou i smije nam se :)

VL
DD
ddh
13:39 02.10.2015.

Crvena propaganda po medijima, novinari zeljni unistenja jednog covjeka, pa se jos nasladjuju, kak ce Sanaderu suditi ista sudkinja, koja je u prvom sudjenju zlorabila i povrijedila zakon o kaznenom postupku, a jednom gradjaninu Hrvatske grubo krsila prava na pravicno sudjenje. I umjesto da mediji napadnu takvu spodobu, oni bi je sad postavljali, da opet sudi. Toga nema cak niti u Sj. Koreji. To je system Tita i Staljina, to je system Hitlera i Mussolinija. I novinari bi se morali zamisliti i razmisliti o tome, da li je jedna osveta i unistenje Sanadera pod svaku cijenu vrijedno toga, da se principi i pravila demokracije ili postojanje pravne drzave mogo bacati u kosaru za smece. Jer ako se to dozvoli, ako se dozvoli, da se jednom Sanaderu krse osnovna ljudska prava, onda ti isti sudci mogu raditi i sutra u jednom procesu protiv svakoga. Onda mogu krsiti ljudska prava i Ivi Ivicu, ali i vama drugarice Jakelic. I jos jedno treba reci. Nitko nije nigdje pokazao niti jedan materijalni dokaz, da je Sanader kriv. Ispada, da kod novinara i crvenih skupljena tolika kolicina mrznje prema Sanaderu, da bi po njihovom tog covjeka najbolje bilo rastrgati na komade. Mrznja je losi savjetnik zivota, ali dok to crveni i drugarice i drugovi novinari skopcaju, ostat ce bosanski zec bez necega.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
13:42 02.10.2015.

koliko je meni poznato kroz zadnjih 15 dana u Hrvatsku može ući i izići bilo tko i bez ikakvih isprava.

VL
Avatar Oluja 2015
Oluja 2015
13:56 02.10.2015.

Sanaderu su napakovali , to je bilo jasno još dok je trajalo suđenje . Sada neka tuguju oni koji su mu pakovali . Mali miševi su htjeli zaštititi svoje guzice a kum Bajić je zaprijetio malim miševima da moraju lagatii . Kada bi sudili partija , udba i komunjare svi bi završili poput Sanadera , ali eto nije baš sve kako komunjare zamisle . Pravda je spora ali dostižna .

VL
SC
schteff
13:59 02.10.2015.

bude i sadašnji premijer došao na red......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.