Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premještaj

Bivšeg premijera Sanadera u Remetincu posjetila supruga

sanader (1)
Pixsell
08.08.2011.
u 20:11

Sanader s “običnog” muškog premješten na sigurniji ženski zatvorski odjel.

Bivšeg premijera Ivu Sanadera u Remetincu je posjetila supruga Mirjana. Dogodilo se to prošli tjedan, kada je Sanader s “običnog” muškog premješten na sigurniji ženski zatvorski odjel.

No, razlog Sanaderova premještaja nije sigurnosni već taj što je na ženskom odjelu u sobi umjesto čučavca zahodska školjka, pa je time i osobi ozlijeđene noge lakše koristiti je.

Sa Sanaderom se među žene, na odjelu na kojem je i Vladimir Zagorec, preselio i njegov zatvorski sustanar Tomislav Prlić, pritvoren zbog financijskih malverzacija u aferi Forex.

Komentara 24

DU
Deleted user
06:56 09.08.2011.

jel\' i ostala?

BI
bilikamen
20:20 08.08.2011.

................uskoro će i Jaca, samo će se ona duže zadržati. Neće valjda Mirjana biti ljubomorna.

OB
-obrisani-
21:41 08.08.2011.

nadajmo se da ce ubrzo biti naslov da je bivseg predsjednika(veleizdajnika) mesica u remetincu posjetila supruga milka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije