Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva preživjeli

Bivšeg dečka zatekao s novim ljubavnikom pa im se osvetio na najgori mogući način

požar u Houstonu
Foto: Screenshot
1/2
13.04.2018.
u 11:10

Vlasnik kuće i njegov bivši dečko uspjeli su pobjeći iz požara, no vatrena stihija zarobila je njegova novog dečka i dva psa

Prava drama odvijala se jučer u Houstonu u američkoj saveznoj državi Teksas gdje je jedan muškarac zapalio kuću svojeg bivšeg dečka koji je unutra bio s novim ljubavnikom.

Vlasnik kuće i njegov bivši dečko uspjeli su pobjeći iz požara, no vatrena stihija zarobila je njegova novog dečka i dva psa. Jedva su ga spasili vatrogasci i na vrijeme izvukli van.

Muškarca su pred kućom morali oživljavati nakon čega su ga prevezli u bolnicu.

Vatrogasci su na intervenciju pozvani jedan sat iza ponoći u četvrtak, a vlasnik kuće ispričao je kako je vatru zapalio bivši dečko koji je imao ''živčani slom''.

Foto: Screenshot/reuters

Muškarac je imao benzin sa sobom koji je prolio po podu kupaonice i zapalio vatru.

Dvojica muškaraca uspjela su pobjeći iz goruće kuće, no treći je ostao zarobljen. Bolničari su ga uspjeli oživjeti te se on trenutno oporavlja u bolnici Memorial Hermann.

Komentara 12

DU
Deleted user
11:39 13.04.2018.

Kako može muškarac imati dečka?? Valjda djevojka ima dečka? Ljudi ako nećemo Boga poštujemo prirodu.

RE
reborn
11:31 13.04.2018.

Ah, to je zločin iz ljubavi... Da ga je počinio netko tko nije član LGBT populacije, onda pak bi bio zločin iz mržnje...

BR
brzzzy
12:39 13.04.2018.

E pa sigurno nisu ratificirali istambulsku konvenciju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije