Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odustala od kandidature

Bivša pornoglumica očitala bukvicu političarima: 'Bolje ne biti na listi nego izgubiti obraz!'

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
15.06.2020.
u 14:02

Nakon što se razočarala u Ivana Pernara i Ivana Vilibora Sinčića, Bukovčan se pridružila Hrvatskoj stranci svih čakavaca, kajkavaca i štokavaca

Aleksandra Bukovčan, koja se proslavila kao glumica u filmovima za odrasle pod imenom Alexa Wild, odustala je od kandidature na parlamentarnim izborima 5. srpnja.

Tu je vijest objavila na svojoj stranici na Facebooku nakon vijesti o pomirenju Ivana Pernara, kojeg je jedno vrijeme podržavala, i Ivana Vilibora Sinčića, kojeg je također podržavala kad je bila u Živom zidu. No, razočarala se u obojicu. Trenutačno je u Hrvatskoj stranci svih čakavaca, kajkavaca i štokavaca koju vodi Nedjeljko Babić.

– Odbila sam mjesto na koalicijskoj listi sa strankama koje su se nedavno uništile međusobno, a sada su zbog svoje guzice ponovno stavile glave skupa jer, eto, nakon četiri godine u Saboru nisu uspjele uvjeriti narod da im da više od pet posto podrške i na taj način osigura izborni prag. No, baljezganje na prazno bez konkretnih djela, ali s apetitom za fotelju, ne mogu prihvatiti kao dio političkog angažmana za dobrobit naroda, već je to jedan igrokaz limitiranih lidera koji su sami sebi toliko bitni da su spremni žrtvovati, gaziti i izdati vlastito članstvo samo zbog fotelje.

Ja vas, koji ste me zapratili iz raznih stranaka, vas koji ste se učlanili u našu HSSČKŠ i, naravno, sve vas ovdje na FB-u neću izdati i iznevjeriti zbog saborskog mjesta, kao što je to učinio neki dan čelni čovjek moje bivše stranke. S time je pokrenuo ogroman odlazak i razočaranje članstva jer je govorio jedno, a sada radi drugo. Ja imam jedno lice, a ne dva! Bolje ne biti na listi nego izgubiti obraz! – napisala je Aleksandra Bukovčan i očitala bukvicu političarima.

Uskoro više, dodala je na kraju priopćenja. 

VIDEO Analitičari Macan i Skoko: Male stranke na ljevici mogle bi biti crni labud za SDP

Komentara 5

PR
pravednik2
14:34 15.06.2020.

Konačno netko sa moralom.

RE
reborn
16:03 15.06.2020.

Alexa Wild zaista nema visoke kriterije po pitanju "koaliranja", ali - čak i ona ima nekakve standarde ispod kojih ne može.

DU
Deleted user
15:37 15.06.2020.

"Svako kraljevstvo u sebi razdijeljeno opustjet će i kuća će na kuću pasti. Ako je, dakle, Sotona u sebi razdijeljen, kako će opstati kraljevstvo njegovo? " Luka 11, 14-23

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije