Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova afera u nogometu

Bivša igračica prijavila trenera za seksualno zlostavljanje

hns
Sanjin Strukić/24 sata
18.10.2009.
u 23:23

Djevojka kaže da je tražio od nje da ga dira po genitalijama, a on je nju mazio po nogama. Slučaj je nedavno prijavila policiji.

Bivšu nogometašicu devetnaestogodišnjakinju iz Zagorja navodno je prije dvije godine seksualno zlostavljao njezin tadašnji trener (40) u nogometnom klubu.

Djevojku je trener novodno više puta zlostavljao u automobilu, a u to je vrijeme nogometašica bila maloljetna. Djevojka kaže da je tražio od nje da ga dira po genitalijama, a on je nju mazio po nogama. Slučaj je nedavno prijavila policiji.

Općinska državna odvjetnica u Zlataru Albina Tisanić-Grzelja na naš upit o cijelom slučaju odgovorila je:

– Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Zlataru još nije zaprimilo od policije kaznenu prijavu na osnovi koje bi počelo obradu te o tome slučaju ne mogu ništa govoriti.

Ključne riječi

Komentara 3

RE
real
23:45 18.10.2009.

bitno je da se naglasi prisila, a tadasnja malodobnost - 17g nije uopce vazna, sud je zvanicno zatvorio slucaj Osjek jer navodno po zakonu je zabranjen sex samo s mladjim malodobnicima (

RO
romictea
02:07 19.10.2009.

Fuj korumpirana policija i korumpirano pravosudje FUJJJJJJ

KI
kiseljali
10:34 19.10.2009.

HAHAHA... šta sve cure neće napraviti da postanu popularne i da se piše o njima.... a karaju se na organiziranim priv. partyima nadrogirane i pijane s osmoricom pa čak idu obarati rekorde; jedna cura s dvanaest dečki..i to sama snima na svoj mobite..pfuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije