Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opozvana uvjetna osuda
Povratak na članak

Bivša ga nazvala jer nije platio alimentaciju: 'Budem zabadava u zatvoru jel i pil'

Još prije joj je rekao da se ne želi zaposliti jer u tom slučaju ne bi imao pravo na socijalne naknade, a i morao bi plaćati alimentaciju

Komentari 2

LE
@leksandar
14:24 17.05.2020.

Moram ovo komentirati...i moja bivsa supruga je slican slucaj.Godinama nije placala za 4 malodobne djece iako joj je za svo 4-tvero dosudena ,daleko ispod zakonske,alimentacija od 1600 kn(400 kn po djetetu) .ili je davala po 50 kn svakih par danaa ,ili pokvareni laptop da prodamsve dok nisam pokrenuo ovrhu.Jednom se zaposlila u "ledu" i tako su joj poceli oduzimati neku svotu po jednom djetetuDrzavno odvjetnistvo joj je umanjilo dug od 50 000 kn na 30 000 kn i to za svoticu daleko manju koju je potrosila na sebe a ne za alimentaciju.Prije leda je godinama radila na crno po kaficima a rad u Hvidri Ses.kao konobarica je govorila da "volontira" i to je sve prolazilo na CZSS Sesvete.Zanemaruje godinama po svim stavkama presude o razvodu braka svo cetvero djece i nikome nista vec 8 godina. Prijave uzastopne po istom CZSS i Mup-u nista ne donosi plodova .Jos ona mene tuzi za povrat neke preplate a djeca su zakinuta jako..i samom presudom i radom CZSS i Mup-om i sudstvom .Djecu je napustila jos dok su bili mali a ja od njih nikad nisam otisao nitin dustao Pristranost socijalaca u ovom slucaju je abnormalna i nemogu nista,prijava njima tona ,vida djecu pra puta godisnje ,uplacuje kako joj se svidi,dala otkaz u ledu jer kaze da joj se ne isplati radit.Nakon 8godina..sad cu na sud zbog povrata iako nema visina alimentacije veze sa zakonima niti nista ostalo.Djeca izjave da mama radi na crno,ide na more,zivi na adresi kod nove "ljubavi" pa izbjegava vidanja.Puno toga ima,ne stane tu..

VL
MA
marijaqwer
09:13 17.05.2020.

I sud bi dodatnim radom mogao riješiti više predmeta, ali ne žuri.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.