Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENZIJE RASTU
Povratak na članak

Bitka umirovljeničkih stranaka oko SDP-a

– Očito je da je jedini motiv karijeristima koji i dalje izlaze s tim lažnim optužbama istisnuti konkurenciju da bi u Saboru i dalje mogli trgovati na račun umirovljenika – kaže Grujić.

Komentari 7

DU
Deleted user
00:13 15.03.2020.

Koga predstavlja vječni umirovljenik Hrelja?Pa taj čovjek već trideset godina živi na grbači HR.Što je dao za državu?Mobiliziran sedam dana i to je uspio srediti da ga demobilizraju.Čovjek bez srama.

VL
Avatar rubinet
rubinet
23:47 14.03.2020.

Očito je umirovljenicima bliska partija. Socijaldemokratska partija.

VL
SL
spusti_loptu
01:54 15.03.2020.

Ima Bero sad i vecih problema. Turisticka sezona nije trenutno nimalo obecavajuca, a i jos neke grane gospodarstva ce losije poslovat zbog korone, a on obecao povisenje placa i mirovina i sto sve ne. Bit ce ga zanimljivo gledati kako jede svoje rijeci.

VL
KR
kronika20
09:10 15.03.2020.

Drug Hrelja i slični paraziti bi trebali pokazati narodu kako su došli do mirovine i koliko su uplatili u mirovinski fond. Trebalo bi napraviti reviziju svih mirovina prema glavnom ključu koliko su uplatili u mirovinski fond i to koliko iz realnog a koliko iz državnog sektora. Trebalo bi provesti referndum o ukidanju svih stečenih prava i ispraviti sve nepravde, jer će mirovine uništiti društvo.

VL
Avatar Motorhead
Motorhead
00:49 15.03.2020.

Lazar?

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
05:10 15.03.2020.

Stranka umirovljenika je naša nada. Umirovljenici su naša budućnost. Oni će pripomoći da se (približno) pošteno podijeli zadnja mrva kruha, ali ne da se ispeče kruh više (još jedan kruh).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.