Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek treba probati nešto novo
Povratak na članak

Biste li probali ovaj kruh? Krenula žestoka rasprava: 'To je odvratno'

Brašno od kojeg se radi kruh sastoji se od sušenih i mljevenih cvrčaka te uobičajenog brašna i sjemenki

Komentari 5

HL
Hladan
09:33 20.01.2019.

Profesorice, to sa pekarnicom je u redu, ali sto da radimo kad cak i voditelj na Dnevniku kaze turcizam "ducan ili srbizam "golemo"? A cesto se cuju i na TV i radiju a posebno u ZG seljacizmi poput "sa menom", "sa tebom".

VL
DU
Deleted user
12:32 20.01.2019.

Neznam koji je komentar gluplji uvjek neko prebrojavanje.Onda su svi stari autohtoni Zagrebčani srbi jer eto koriste ekavicu"lepo,belo,". Koji Hrvatski,Turski Srbski pa toliko je narod se izmješao da je deplasirani pričati tko je tko.

VL
SA
samoborka
08:45 20.01.2019.

Kao prvo,Vecernji, hrvatski se iskljucivo kaze pekarnica. Pekara samo je lokalizam i srbizam koji je usao u hrvatski jezik i prosirio se. Drugo, ne vidim razloga zasto ijedna osoba koja jede meso ne bi jela i te cvrcke. Osjecaj gadjenjaa je u redu,ali je subjektivan jer ovisi o prehrambenim navikama pojedinca i zajednice. No razloga za ikakvu spornost nema. Jer, meso je meso.

VL
LU
lukathereem
19:09 20.01.2019.

Probao bi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.