Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRKVENA REAKCIJA

Biskupi pozivaju na post i molitvu uoči presude u Haagu!

'...rim....jag.....sis.....111010.....sisacki biskup vlado kosic  predvodio je 300 vjernika na hodocasce u rim, papi benediktu poklonio je zlatnu repliku sisackog kriza....'
'jasmina grguric'
25.03.2011.
u 10:49

Komisija Iustitia et Pax pripremit će i posebnu izjavu o Haagu i objaviti je 12. travnja

Katolička crkva poziva na post i molitvu za pravednu presudu hrvatskim generalima u Haagu, i to 1., 8 i 15. travnja. Tu je informaciju, u ime službene Crkve i Hrvatske biskupske konferencije, objavila Komisija Iustitia et Pax (Pravda i mir), koja je zasjedala u Zagrebu u srijedu pod predsjedanjem predsjednika te komisije sisačkog biskupa mons. Vlade Košića.

Na tome se zasjedanju raspravljalo samo o Haaškom tribunalu i pripremi izjave Komisije Iustitia et pax na tu temu, koja će biti objavljena tek 12. travnja, tj. uoči objave presuda hrvatskim generalima u Haagu.

Sisački biskup mons. Košić inače je, praktički jedini među hrvatskim biskupima, javno stao na stranu branitelja u nedavnim zahtjevima da se zaustave progoni hrvatskih branitelja i podržao njihove prosvjede.

Komentara 333

OG
Oger
14:46 25.03.2011.

atrpimir, jesi ti bolestan?

OB
-obrisani-
15:07 25.03.2011.

@ atrpimir Izvor: \"Vjesnik\" od 27.01.2001.

AA
aabbcc
13:49 25.03.2011.

. ZNA SE Pa kaj Glupi narod ni dosta POSTIO i stezao REMEN radi vaseg Sanadera, pa sad opet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije