Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U današnjem Večernjem
Povratak na članak

Biskup Košić: Zbog molitve protiv SDP-a optužuju me da imam luksuzno imanje u Moslavini

– To je koliba, a ne dvori! Drvena kuća od 50 četvornih metara i drvena kapelica od nekoliko četvornih metara, što sam napravio kako bih se mogao povući u tišinu i mir prirode, moliti se Bogu, no premalo stignem doći do ovoga mjesta – rekao nam je biskup Košić.

Komentari 106

BK
B Kosa
21:41 25.10.2015.

mons. Kosic sve vase stavove podrzavam jer su ispravni i domoljubni. Zivjeli vi nama 100 godina, a ovi koji se neslazu sa vama ti i nepripadaju katolickoj crkvi

VL
BA
bakulušić
21:38 25.10.2015.

Očekujem da Večernjak zaštiti biskupa Košića od neprimjernih i uvrjedljivih komentara. Tko nema argumente naka klikne na "Izbori 2015" i neka se tamo iživljava. Sad je vrijeme nekažnjivih objeda, laži i podmetanja.

VL
Avatar Hrvatska München
Hrvatska München
22:05 25.10.2015.

Hahahahaa...drvena koliba.Ma nek optuzuju,to im je jedino i ostalo.Njima na sramotu.

VL
Avatar BraBar
BraBar
23:01 25.10.2015.

miskec56, Vidljivo je da ti nikada ne posjecujes crkvu pa zato i iznosis tako ne provjerene stavove. Na svakoj misi se moli za dobrobit lijepe nase, da nam Bog podari posetene i pametne vodje. Tebi je ocita namjera siriti neistine i dijeliti ovo drustvo na 'mi ili oni'!

VL
BL
Blender
00:08 26.10.2015.

Sta ce komunisti drugo nego podmetati, bas kao u njihova stara doba. Vuk dlaku mijenja ali cud nikada!!!

VL
BH
bijela_hrvatska
11:15 26.10.2015.

Biskup Košić i biskup Pozaić - omiljene mete napada "partije"... Da li to napadate biskupa Košića za nekakvo izmišljeno "luksuzno imanje" vi koji ih i sami imate ? Da li mu je to u "zahvalu" za to što želi ponovno iz pepela podići hrvatstvo na Banovini, kojega su vaši prethodnici tako zdušno uništavali? Npr. što je "narodni sud" tzv. "narodne" (čitaj velikosrpsko-četničke+komunističko-partizanske) vlasti naredio konfiskaciju svih kuća i imanja na području jedinog hrvatskog mjesta na južnoj padini Zrinske gore, Zrina ? I još k tome protjerivanje svog miroljubivog stanovništva (nisu bili ni usteše ni domobrani) sa tog područja ? Danas tamo ima 10-tak pravoslavaca..sve je zaraslo u korov, porušeno...a arhelolozi su naišli na velebnu katoličku gotičku crkvu koja se sada zaslugom najviše upravo tog biskupa obnavlja ? Samo zahvaljujući još nedovoljnoj informiranosti i produhovljenosti ovog naroda, mogu se blatiti naše svetinje i sveta vjera i Crkva..a to kod mnogih i prolazi (Bog im oprosti grijehe)...ali dolazi novi naraštaj, koji će se malo više informirati o svojoj povijesti.

VL
DU
Deleted user
07:35 26.10.2015.

Kako se usudio? Nije li u Hrvatskoj dopušteno samo komunistima imati nekretnine? Nevjerojatno! Drug Mesić, drug sa štafetom, drug lijepe crljene kapice Josipović, kojekakve Žarke s nećacima… Negdi su fulali drugovi. Malo popustili s ubijanjima i narod se razbećario! Evoo čak i crkveni ljudi. Ne znam kamo to sve vodi?!!!!!! Možda do pobjede Domoljubne koalicije, jer ovi nenarodni nisu ni za što! Ne mogu ni biskupa uhapsiti, a znamo da su kulaci neprijatelji. Najbolji podanici su gladni ljudi! Tako je govorio ne Zaratustra nego Moša Pijade.

VL
GR
grgaman
22:36 25.10.2015.

A ne pisu da Hrvatska raste . HRVATSKA RASTE ! • raste broj nezaposlenih • raste broj mladih koji napuštaju zemlju • raste PDV u nebesa • raste unutarnji dug • raste proračunski manjak • raste broj blokiranih • rasteste broj kredita u inozemstvu i vanjski dug države • raste udio javnog duga u BDP-u • raste broj nepoznatih i neregistriranih imigranata • raste negativna društvena klima u zemlji • raste broj šarlatanskih opravdanja ove vlade • raste nezadovoljstvo ovom vladom • raste Domoljubna koalicija koja će srušiti ovu nakaradnu vladu Ospori istinu ako možeš

VL
Avatar BraBar
BraBar
09:36 26.10.2015.

Cinbenik, Većih gluposti ne pročitah nigdje. Pa kako možeš opravdavati Titove i komunističke zločine? I još prizivaš to i danas, žao ti je da nema nikoga tko bi kažnjavao crkvu i svećenike . Bolesnijeg komentatora ovdje nema.

VL
AN
antijugoslavencina
02:43 26.10.2015.

Dragi Biskupe ne pravdaj se neprijateljima ove zemlje! Jos 2 tjedna i Hrvatska ce ponovo biti SLOBODNA!

VL
LP
ljerka.p2911
22:08 25.10.2015.

Što očekivati od Zlokinog ezdepeja, sljednika zločinačke organizacijeSKH/KPH, najbrutalnije na OVIM prostorim... Ista je koncem WW2 i u poraću pobila preko 600 katoličkih svećenika, redovnika i redovnica, optužujući ih redom klevetama i poznatim udbopartijskim namještenim konstrukcijama, što je bjelodano imm i u ovom slučajuudbopartijske zloka sljedbe

VL
VI
VisAVis2
11:25 26.10.2015.

Nije problem ni u broju katolika u sdp u niti u broju partijaca u hdz u! Problem je u izdajništvu, a ne vjeri! Srbi u hdz sanaderovoj i srbi u zokinoj vladi predstavljaju izdaju od strane svakog onog vjernika ili bezvjerca, koji svoj glas takvim kandidatima podari, jer time stvara uvjete za ponovnu okupaciju domovine i novi domovinski rat! Nažalost pokazale su se ispravne procjene po kojima smo se morali prvo obračunati sa domaćim izdajnicima, a tek potom i kad sa "vanjskim" i četničkim neprijateljem! Franjo, iako titov učenik, nije od maršala ovo preuzeo, pa je isto propustio radi čega će u povijest ući kao polit-polutan, kojemu živi i zdravi neprijatelji i hrvati i srbi neće nikad pokazati zahvalnost zbog toga!

VL
Avatar oneworld
oneworld
21:44 25.10.2015.

biskup govori istinu i to naveliko smeta udbašima koji će otići milom ili silom

VL
NA
NaDiMaK_
10:00 26.10.2015.

Tko o čemu SDP o kućama.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
21:07 25.10.2015.

izdržite biskupe još desetak dana. njima su svi koji nisu za njih unutarnji neprijatelji,klerofašisti, ustaše,zatucani i slično.po najboljoj maniri udbe spremni su lažno optužiti ,montirati i denucirati pa i suditi kao u najbolje vrijeme Tita i partije.to je SDP

VL
Avatar Bruno
Bruno
11:53 26.10.2015.

Staro i poznato iz bivseg sistema, za par nedjelja oni odlaze s vlati pa cemo i mi preispitati njihovu imovinu !

VL
DU
Deleted user
12:22 26.10.2015.

Znači tko nije uz Biskupa i HDZ nije ni Hrvat ni katolik. Da li to znači da ti ne trebaju izdvajati u proračun za Crkvu? Nisam za Lovoljubnu koaliciju, protivim se mnogim stavovima mons. Košića, ali za čudo smatram se mnogo većim katolikom i Hrvatom od dvije trećine te musake.

VL
Avatar banijac68
banijac68
07:25 26.10.2015.

halo kako nema ni jedne slike od toga njegovoga dvorca slikate koje kakovih sponzoruša i gluposti tako ste mogli i koju sliku od te drvene kuće objaviti i onda bi svijet bio zadovoljan a pošto nema slike postaje sumnjivo dao da se tu nešto krije nemam ništa protiv Kosića ali baš kada hoće istinu neka objavi par slika i ona ja stvar na mijestu

VL
UN
unnaboomber
07:40 27.10.2015.

Tako mu i treba! Politici nije mjesto u crkvi al' to naš narod neće nikad moći shvatiti zbog očitog manjka inteligencije!

VL
AL
alomat65
14:14 26.10.2015.

crkvu plaćaju svi građani Hrvatske i nije u redu da se njihovi službenici svrstavaju i javno navijaju samo za jednu stranku i da čak za to koriste oltar

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.