Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U nedjelju

Biskup Košić opet pozvao na molitvu i post za BiH generale

Iustitia et pax
Patrik Macek/PIXSELL
08.03.2013.
u 13:58

Optužnica ne tereti samo njih osobno, nego i našu domovinu, Republiku Hrvatsku, stoga je važno da se ujedinimo svi u molitvi dobrom Bogu da presuda bude pravedna - poručio je biskup Košić.

U iščekivanju presude haškog suda šestorici Hrvata iz BiH sisački biskup Vlado Košić uputio je pismo svećenicima svoje biskupije da ove nedjelje potaknu vjernike na molitvu i post za sunarodnjake iz BiH.

- Oni čekaju presudu ovog proljeća. Među njima je i branitelj naše Sunje, general Slobodan Praljak. Optužnica ne tereti samo njih osobno, nego i našu domovinu, Republiku Hrvatsku, stoga je važno da se ujedinimo svi u molitvi dobrom Bogu da presuda bude pravedna - poručio je biskup Košić.

>>Biskup Košić poziva na molitvu za hrvatske generale iz BiH

Komentara 2

DU
Deleted user
18:49 08.03.2013.

naprijed biskupe, svi smo uza te

C0
cos 01
16:45 09.03.2013.

Molim dragog boga da tog svog slugu jednog dana odredi za Papu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije