Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Biraju li društvo Ivo Josipović i Kolinda?

Društveni i politički sustav koji već šest godina rapidno propada izmislio je HDZ, a Milanovićeva vlada i Josipović nisu imali snage i volje da ga promijene

Komentari 13

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:47 11.12.2014.

Rezultate rada pet godina Ive Josipovića vidimo: od kada je predsjednik svake godine je propadao BDP, mladi odlaze, povećavaju se konflikti... Koji bi tek pakao bio s njim još sljedećih pet godina.

VL
PO
portugisac
12:27 11.12.2014.

Beznade - mnogo si dozvoljavaš spominjuči imena dotičnih ljudi. Niti jedan nije osuđen niti pod istragom. isto tako bi se o tebi moglo reči da si obična trulež i lopuža a ti češ za sebe misliti da si pošten.

VL
RA
ravko1952
15:28 11.12.2014.

s konforne pozicije Dražen trpa sve u isti koš. Naravno, naglašava navodnu intelektualnu dimenziju ljevičara. Sačuvaj me Bože od takve pameti.

VL
DU
Deleted user
18:18 11.12.2014.

Portugisac - nisam dužna ni kunu poreza, ne istražuju me zbog mojih poslova ni DORH/USKOK/policija, nemam saobraćajnih nesreća, nisam ubila nikog ni na kopnu ni na moru, nema protiv mene ni jednog sudskog procesa niti je bilo, ne psujem ljudee ni javno ni privatno, ne prijetim smrću, ne kradem i ne varam, nisam sklapala robovske ugovore... samo je dio stvari koje se mogu reći o navedenim osobama i sve to se može naći, bez muke, na portalima. Stoga, čast i moral za mene imaju sasvim drugo značenje od opisanog.

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
05:59 12.12.2014.

Drazane, Ova dvojica nemogu pronjenit nista jer su Sanaderovi tutori. Lopovluk je naj lojalnija profesija. Zar niste vidjeli da je hrvatska pod lopovskim politicarima. Bez obzira kojoj politickoj stranci pripadali.

VL
FU
fullmax
16:18 11.12.2014.

Nije Vam Josipovic kriv sto vam opada BDP. U prvom redu kriv je HDZ jer vam je sve pokrao i nije ostavio nikakvu platformu za buducnost. Drugi je razlog da ste mnogi od vas obicna laprdala i ljencine

VL
DU
Deleted user
12:18 11.12.2014.

U tisku sam pročitala da na donatarske večeru trebaju doći časni i moralni ljudi, bez mrlja. U skladu stim tamo su bili Mamić, Horvatinčić, Klemm. Dakle, kad se radi o lovi, KGK su svi časni i moralni ljudi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.