Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parlamentarni izbori
Povratak na članak

Birači s COVID-19 mogu glasati: Izbori u nikad viđenim uvjetima, evo kako ispuniti listić

DIP je danima pod kritikama u javnosti zbog odluke da dijelu birača oduzme biračko pravo, a onda se oglasio Ustavni sud i omogućio im glasanje uz pomoć osoba od povjerenja

Komentari 5

NE
nečešrazbojniče
10:58 04.07.2020.

Ustavni sud donio protuustavnu odluku. Neopisivo nemjerljivo.

VL
DU
Deleted user
12:08 04.07.2020.

Zbog čega bi se glasački listić trebao pravilno popuniti?

VL
DK
dr_Krešimir_Adžija
12:00 04.07.2020.

Ako birač glasački listić ispuni tako da zaokruživanjem svoj glas da jednoj listi, ali istodobno, koristeći pravo na preferencijalno glasanje, zaokruži i broj ispred imena i prezimena jednog kandidata na drugoj listi, taj će listić biti – nevažeći. Pa jestee li vi NORMALNI? Dajete krive informacije ljudima...još će vas tužiti. Provjerite malo bolje, ovaj listić koji ste naveli je važeći, no važeći je glas za listu dok je preferencijski nevažeći.

VL
VO
vonstauffenberg
10:27 04.07.2020.

Evo gospodo ako imate Covid-19 možete ići glasati i usput još koga zaraziti u toj gužvi na biralištima.Hrvatska je 2 mjeseca bila u karanteni,ali da bi HDZ ugrabio još glasova sad za izbore može ovako.Silovali su izbore za ljeto,a ne na jesen kakav je bio redovan raspored. Kako bi rekao Škoro sad ćete dobiti po prstima.HDZ goes down

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.