Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Biondić: Neće nas vlasnik svilane tužiti ako mu popravimo krov

Ni konzervator ne može doći do vlasnika stare svilane - kazala je gradonačelnica Vesna Želježnjak

Komentari 2

KA
kafka
16:11 03.11.2014.

Takve se stvari reguliraju zakonom. Traži se od vlasnika da uredi svoju nekretninu da ne ugrožava živote drugih i da nije ruglo grada. Ako se ne odazove ili ga nije moguće pronaći grad ili država saniraju nekretninu i upisuju potraživanje u iznosu realne cijene sanacije koja se postigla na javnom natječaju i koju bi odredili vještaci. . . . . . . . . . . . . . Grad bi također trebao snositi odgovornost za neodržavanje zgrade do trenutka povratka prvotnom i sadašnjem vlasniku.

VL
DU
Deleted user
14:53 29.10.2014.

Ne čudim se da gosp. Steiner živi Vani kao i moja malenkost. Moj postupak vraćanja oduzete imovine traje 20 godine i do dana današnjeg nismo dobili ni lipe, a ostali smo bez svega. Pa kaj se onda čudite da see krov srušio. Vjerojatno država čeka da oduzeta imovina potuno postane bezvrijedna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.