Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruko samoubojstvo u zadru

Prijatelj: Bili su super, ali su bili u depresiji

Građanin u automobilu u šumi Musapstan kod Zadra pronašao automobil s dva mrtva muška tijela
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
19.09.2018.
u 20:20

Dvojicu 22-godišnjaka, podsjetimo, pronašao je prolaznik u šumi nakon što je čuo glazbu. Bili su u automobilu čiju su unutrašnjost spojili s ispušnom cijevi, s time da su izolir-trakom oblijepili sve moguće izvore zraka

Dvostruko samoubojstvo u šumi Musapstan pokraj Zadra užasnulo je cijeli Zadar, a prijatelji dvojice mladića koji su si oduzeli život i dan poslije tragedije bili su u nevjerici. Iako će se točan uzrok smrti znati tek nakon obdukcije, policija je uvjerena da su mladići počinili samoubojstva nakon prethodnog dogovora, i to zbog problema koje su navodno imali. Tome u prilog govore i oproštajne poruke pronađene pokraj njihovih tijela jučer ujutro.

– Sad se svađajte bez mene – glasila je navodno jedna poruka. Razgovarali smo s jednim poznanikom mladića koji su si oduzeli živote i on nam je o njima rekao sve najbolje.

– Dobri su to bili mladići, ali bilo je tu problema s depresijom. Jedan je bio vojnik, a drugi je radio različite poslove. Koliko ja znam, tu nije bila u pitanju droga, nego neki drugi, pa i zdravstveni problemi. Bili su prijatelji. Ipak, tko bi mogao znati da će se ubiti... Tragedija je to što se dogodilo – rekao nam je ovaj mladić sa zadarskog područja.

Građanin u automobilu u šumi Musapstan kod Zadra pronašao automobil s dva mrtva muška tijela
1/12

Dvojicu 22-godišnjaka, podsjetimo, pronašao je prolaznik u šumi nakon što je čuo glazbu. Bili su u automobilu čiju su unutrašnjost spojili s ispušnom cijevi, s time da su izolir-trakom oblijepili sve moguće izvore zraka. Isti prolaznik auto je vidio i nešto ranije, ali nije obraćao previše pozornosti na vozilo na šumskom putu.

Kad je alarmirao policiju i nadležne službe, mladićima se nažalost više nije moglo pomoći. Navodno su obojica ostavila oproštajna pisma. Još se utvrđuje kada su točno došli u šumu Musapstan i odlučili si oduzeti živote.

 

Ključne riječi

Komentara 23

PO
pozornik66
20:29 19.09.2018.

Bolest i tragedija, sućut obitelji

VK
VKSS
20:51 19.09.2018.

Neka im se Bog smiluje,sucut obitelji

JO
jocoudriga
21:13 19.09.2018.

Pretužna zemlja u kojoj se mladi ubijaju a djeca ne rađaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije