Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji list prvi iz Hrvatske u Buči
Povratak na članak

Bili smo u ukrajinskom Vukovaru: 'Ovdje u Buči nije bilo borbi, Rusi su vodili safari na ljude i masakrirali'

Na ulicama Buče, predgrađa ukrajinske prijestolnice Kijeva, svatko zna ime ruskog zapovjednika, pukovnika Azatbeka Omurbekova. I više od imena. Zapovjednik 64. motorizirane streljačke brigade, čiji su vojnici masakrirali ovdašnje civile, ima vikendicu od 75 kvadrata u gradu Čebarkulu i stan u Čeljabinsku u ulici Postišev 6. Vozi Chevrolet Nivu. Ima neplaćene prometne kazne zbog prebrze vožnje i nepoštivanja prometnih znakova. Riječ je o iznenađujućem daru istražiteljima njegova podređenog, narednika Petra Zakharova, koji je u Buči izgubio svoj mobilni telefon s 13 gigabajta fotografija, filmova i raznih datoteka koji precizno dokumentiraju zločine i otkrivaju lica onih koji su ih počinili.

Komentari 6

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
22:17 01.10.2022.

"Vonderleyen je otvorila 182 km dugačak interkonektor Grčka-Bugarska (IGB), koji će smanjiti ovisnost Bugarske o ruskom plinu."

VL
Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
21:46 01.10.2022.

Ukrajinci su 2 dana praktički molili ruse da se predaju u Limanu da ne bude pokolja, ali ruski zapovjednici u strahu od 15 godina zatvora to su odbili....dogodilo se očekivano i najavljivano:" Gotovo svi ruski okupatori koji su bili na Limanskom pravcu ili su se predali ili su "prebačeni" u vreće za mrtvace - Ministarstvo obrane Ukrajine"

VL
Avatar Alien
Alien
03:42 02.10.2022.

Pravo i pravda@ (koji pretenciozni nick), čitam već neko vrijeme tvoje komentare i prije bih rekao da je to trolanje , a ne komentiranje. Izneseš neki "tanak" da ne kažem smiješan argument i ako ti ga netko pobije onda počinješ vrijeđati i ispisivati neke parole. To me podsiječa na one komunističke "dolje buržoazija i reakcionari! Živio narod! Patite izdajice!" Itd. Baš mi je onako....smiješno- tužno.

VL
AT
ATG
17:01 01.10.2022.

Onda je sigurno u "izgubljenom" mobitelu i popis žrtava koje Ukrajina nikako ne želi objaviti. Možda da autorica priupita?

VL
DU
Deleted user
22:24 01.10.2022.

Nego, ako nikoga ne zanima to što pišem, zašto se svaki out nakačiš na moj post i komentiraš moje postove?

VL
DI
Diosiario
14:25 01.10.2022.

Kad bi ovaj opis bio točan onda bi to bila ukrajinska Grabovica. Međutim, pošto ja ne vjerujem ničemu iz obavještajne kuhinje otočkih incestuoza, svoju okladu stavljam na to da su ovo ukrajinski Ahmići.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.