Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji list prvi iz Hrvatske u Buči

Bili smo u ukrajinskom Vukovaru: 'Ovdje u Buči nije bilo borbi, Rusi su vodili safari na ljude i masakrirali'

01.10.2022.
u 12:41

Na ulicama Buče, predgrađa ukrajinske prijestolnice Kijeva, svatko zna ime ruskog zapovjednika, pukovnika Azatbeka Omurbekova. I više od imena. Zapovjednik 64. motorizirane streljačke brigade, čiji su vojnici masakrirali ovdašnje civile, ima vikendicu od 75 kvadrata u gradu Čebarkulu i stan u Čeljabinsku u ulici Postišev 6. Vozi Chevrolet Nivu. Ima neplaćene prometne kazne zbog prebrze vožnje i nepoštivanja prometnih znakova. Riječ je o iznenađujućem daru istražiteljima njegova podređenog, narednika Petra Zakharova, koji je u Buči izgubio svoj mobilni telefon s 13 gigabajta fotografija, filmova i raznih datoteka koji precizno dokumentiraju zločine i otkrivaju lica onih koji su ih počinili.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
22:17 01.10.2022.

"Vonderleyen je otvorila 182 km dugačak interkonektor Grčka-Bugarska (IGB), koji će smanjiti ovisnost Bugarske o ruskom plinu."

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
21:46 01.10.2022.

Ukrajinci su 2 dana praktički molili ruse da se predaju u Limanu da ne bude pokolja, ali ruski zapovjednici u strahu od 15 godina zatvora to su odbili....dogodilo se očekivano i najavljivano:" Gotovo svi ruski okupatori koji su bili na Limanskom pravcu ili su se predali ili su "prebačeni" u vreće za mrtvace - Ministarstvo obrane Ukrajine"

Avatar Alien
Alien
03:42 02.10.2022.

Pravo i pravda@ (koji pretenciozni nick), čitam već neko vrijeme tvoje komentare i prije bih rekao da je to trolanje , a ne komentiranje. Izneseš neki "tanak" da ne kažem smiješan argument i ako ti ga netko pobije onda počinješ vrijeđati i ispisivati neke parole. To me podsiječa na one komunističke "dolje buržoazija i reakcionari! Živio narod! Patite izdajice!" Itd. Baš mi je onako....smiješno- tužno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?