Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjedničko sučeljavanje neslavno završilo
Povratak na članak

Bijesni Mikšić napustio studio

Predsjednički kandidat Boris Mikšić, nezadovoljan podjelom predsjedničkih kandidata na jučerašnjem sučeljavanju prve skupine na Novoj Tv napustio je studio.

Komentari 40

ZA
zaistinu1
11:10 13.12.2009.

Bago kao i vecina Jugo-kominterne novinara nastupa bahato, prekida sugovornika ubacuje se i odgovara umjesto sugovornika A o diskriminaciji kandidata iluzorno je govoriti No sve je to naslijedje diktatorske misli i mentaliteta Narod placa Bage i slicne nedemokratske uzurpatore koji rade za drsku manjinu udbasku

VL
MI
mikistjep
11:25 13.12.2009.

I da bi dokazali da je u krivu napisali su o njemu clanak od jedne prosirene recenice. Eto borise vidis da te mediji prate.

VL
PR
prečko
12:49 13.12.2009.

usprkos svemu boris mikšić ulazi u drugi krug!

VL
OB
-obrisani-
12:51 13.12.2009.

Što je bijesno u riječima \"Idem, idem iz studija\"? Da nije i ovaj mikročlanak Bago ili neka njegova kopija pisala? Mo\'š mislit, patuljak si sada umislio da je on gazda Nove. Nova je privatna TV, naka ju gleda kome se sviđa a oni neka nastave uređivati svoj program kako žele ali privatne strane tv se ne bi smjele miješati u izbore i unutarnju politiku zemlje - neka to pokušaju u zapadnim demokracijama!?

VL
BE
bek
20:24 13.12.2009.

Nema šanse da više gledam Novu tv

VL
RA
rajko
23:18 13.12.2009.

Ja ne znam kako se njemu da natezati s ovim svime ovdje????

VL
TO
tommycro
20:33 16.12.2009.

Bravo G.Mikšiću, ja ću dati svoj glas za vas, kao i prije 5 godina, i ja bih napravio isto, nije korektno stavljat vas u vreću sa jednim polupismnenim čovjekom, i uostalom svi kandidati su trebali biti zajedno u emisiji ili po nekom abecednom redu! Narode progledajte, tko vam daje tvornice a tko demagogiju!!! Pohvali Pokudi

VL
TO
tommycro
20:33 16.12.2009.

Bravo G.Mikšiću, ja ću dati svoj glas za vas, kao i prije 5 godina, i ja bih napravio isto, nije korektno stavljat vas u vreću sa jednim polupismnenim čovjekom, i uostalom svi kandidati su trebali biti zajedno u emisiji ili po nekom abecednom redu! Narode progledajte, tko vam daje tvornice a tko demagogiju!!!

VL
OB
-obrisani-
10:46 13.12.2009.

Zašto pišete \"bijesni\".To je još jedna uvreda čovjeka,koji je sto posto u pravu.Naćin na koji se prate predsjednički kandidati ,kako pisani,tako i elektronički,je sramotan.

VL
OB
-obrisani-
11:26 13.12.2009.

Konobar Bago si je umislio, kako je on neka voditeljska veličina.Nedohebani konobarčić omalovažava sve oko sebe, a samo mu je glava velika, ali prazna.Ima Mikšić potpuno pravo.Pokazao je oberu gdje mu je mjesto, Da imam kafić,Bagi ne bih dao nii da opere aparat za kavu, a kamoli da poslužuje goste.Bago je sramota za konobare a još veća za Novu TV. Zlo mi je od takvih umišljenika.

VL
DU
Deleted user
11:27 13.12.2009.

Nije gospodin Mikšić \"bjesnio\" već je normalno reagirao! Da je češćih takvih intervencija ne bi se tako novinari ponašali kao vrhovni suci svemu i svakome!

VL
DU
Deleted user
11:32 13.12.2009.

Bago je dijete partije.

VL
PE
peljar
12:05 13.12.2009.

Naravno da je Mikšić i pravu. Naprosto zato što su kandidati ravnopravni, a ovako ih je Bago podijelio prema svome razmišljanju. A ni pitanju mu nisu bogzna kakva. Više sliče na primitivna policijska ispitivanja iz nekih drugih vremena (ovdje ne mislim samo na staljinistička, nego i kapitalistička i religijska primitivna vremena, recimo paljenje vještica i slična izopćenja iz života). Pitanja su mu \"ki bi, da bi\", to jest pretpostavke. Kao da, recimo, ja upitam Bagu: \"Da imate kosu, kako biste se češljali\". Premda je ova prispodoba bedasta, ona je na razini novinarskog znanja rečenika. Zato je Mikšić u pravu. I zato je taj projekt Nove TV propao. Naprosto im je Bago zakazao. Kandidati su trebali biti pozivani u emisiju po abecednom redu, ali ni to nije dobro. Jer bi svi kandidati trebali biti u jednoj emisiji, jer su jedino tako svi ravnopravni. Upravo onako kako je bilo na HTV.

VL
PA
panco2
12:11 13.12.2009.

-što reći nego samo BRAVO g.MIKŠIĆU

VL
OB
-obrisani-
12:27 13.12.2009.

Nova TV je smeće od televizije,mnogi koji rade na njoj zaboravljaju tko ih je digao na tron novinarstva,a danas se svrstavaju uz one koji su ih gazili u vrijeme dok su nastajali...fuj

VL
OB
-obrisani-
12:28 13.12.2009.

Još jedan pokazatelj kako novinari nameću svoje kandidate (tko zna iz kojih razloga) i kako lažu. Mikšić uopće nije bio bijesan, nego je rekao što je imao reći i izašao, a po provokativnim pitanjima jednom vrijednom čovjeku - Vukšiću vidjelaa se sva licemjernost NoveTV. Nažalost Vukšić i Mikšić nisu svjesni da su se kandidirali u državi u kojoj rad, znanje i poštenje nikada nisu bili cjenjeni nego , dapače, prezreni, to se vidi i po rezultatima dosadašnjih izbora, kao i po medijskom praćenju njih dvojice. Posebno po pitanju Mikšića koji iz državnog korita nije uzeo ni kune , dapače ulio je veliki novac u to korito kako bi oni koji su \"politička elita\" mogli prehraniti sebe i svoju obitelj.

VL
OB
-obrisani-
12:40 13.12.2009.

Bago je teški narkić....uvijek je nervozan i živčan...

VL
OB
-obrisani-
12:44 13.12.2009.

Kako je Bago postao novinar godine? Jednostavno, javno, koristeći se izvikanom parolom zatiranja slobode novinarstva, izvrijeđao čovjek javno premijera! Pa da je i bio u pravu, ipak kako mu Snader reče, \"odgoj se iz rodne kuće ponese\" a on jadnik izgleda nije imao što ponijeti. A zašto tako radi? Pa svi plaćenici rade kako im se naloži a njemu je partija naložila da vrijeđa sve što nije njihovo. Jedne prilike ga Željka Antunović nešto kritizirala \"barem vi znate z za koga kuca moje srce\" veli njoj Bago??? Eto trebalo je dočekati da se Hloverka vrati na HTV kako bi se netko usudio otjerati mulca ali to joj partija nije niti će ikad oprostiti, pitajte latina, jovanovića ili jelinićku???

VL
MO
moriturite
14:41 13.12.2009.

Koliko je Bago loš i neprofesionalan novinar govori činjenica da je on sučeljavanje predsjedničkih kandidata sveo na razinu onog smeća od emisije Trenutak istine. To sve govori o njemu! No žalosno je da je na taj način funkciju predsjednika RH doveo na najnižu moguću razinu. Svaka čast onim kandidatima koji su odbili sudjelovati u tom smeću.

VL
MI
Miro
16:21 13.12.2009.

Prije svega Miksic nije bio \"bijsan\" nego ljut na neka ispade Bage, ali te ispade video ne prenosi nit u tekstu i to ne moze biti jednostranije prikazano nego je ucinjeno.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.