Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obratio joj se na ulici
Povratak na članak

Bjegunac iz šibenskog zatvora predao se – novinarki

Riječ je od 27-godišnjem Giovanniju Nanutu koji je u bijegu iz šibenskog zatvora bio od sredine prosinca

Komentari 3

Avatar dario554433
dario554433
09:41 15.03.2016.

Pobjegao iz najčuvanijeg zatvora al od novinara nije.

VL
DU
Deleted user
09:18 15.03.2016.

Jesenti milu bigulicu, u navodno ozbiljnim novinama ne bi trebalo relativizirati stvar a samo zato da se "kreira" senzacija. Naime, predati se, u ovom slučaju, je pravni pojam koji znači dobrovoljno izručiti samoga sebe policiji ili tijelima kaznena progona, daklee nekomu od pravosudnih tijela, onda kada prekršitelj zakona sam uvidi da je u danim okolnostima to za nj najbolje. Upravo tako postupio je i taj Nanut. Novinarka Slobodna Dalmacije nije bila niti je mogla biti osoba kojoj se on predao, nego osoba koju je zamolio da mu pomogne pri predaji mjerodavnim vlastima. Novinari bi morali shvatiti da svakim senzacionalističkim izvješćivanjem pile granu na kojoj sjede jer bivaju sve manje vjerodostojni.

VL
MU
muharem264
21:01 16.03.2016.

Novinarka uhapsila bjegunca,svaka cast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.