Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽALIO SE DA MU NIJE DOBRO
Povratak na članak

Bijeg je očito dugo i mudro planirao: Progutao bateriju da bi došao u bolnicu

Bjegovi pritvorenika ili osumnjičenika kroz prozor WC-a nisu ništa novo, već su se događali

Komentari 4

Avatar Bell940
Bell940
18:28 20.01.2020.

Treba provjeriti račune

VL
ŽA
žalosnababanarikača
19:27 20.01.2020.

Informaciju o izgledu i rasporedu prostora tog WCa bjegunac je dobio od nekoga u zatvoru, nekoga koji često tamo odlazi. Znači pravosudni policajac.

VL
Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
20:01 20.01.2020.

Ako se radi o jednim te istim pravosudnim policajcima koji idu kao čuvari u pratnji zatvoreniku-pacijentu onda je velika vjerojatnost (ne 100% ) da je jedan od te dvojice pravosudnih policajaca podmićen da skrene pozornost drugom pravosudnom policajcu..ako ovog bjegunca ne pronađu do pola noći-onda ni neće jer to znači da je imao logistiku-a u krijumčarenju izbjeglica vrti se veliki novac kao i sa krijumčarenjem narkotika...očigledno je taj bio bjegunac malo veća zvijerka kada su drugi organizirali njegov bjeg-a onda to znači da u Remetincu nisu imali širu predođbu o tome tko je uhapšen....proboj u redove pravosuđa ne bi bio ništa novo..male plaće,teški uvjeti rada u kombinaciji sa ozbiljnom ponudom koja rješava dugoročnu egzistenciju pravosudnog policajca možda je odgovor na to kako je zatvorenik uspio pobjeći,,priča o progutanoj bateriji je još dobra,što da je rekao - da je progutao nap.ormarić ili krevet!?

VL
LE
Levanto
20:09 20.01.2020.

A nakon koliko dan su primjetili fa im je uteka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.