Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
matteo Renzi
Povratak na članak

Bijedno je da list Giornale dijeli Mein Kampf kako bi povećao nakladu

Inicijativa lista Giornalea izazvala je zgražanje u Izraelu i među talijanskim Židovima

Komentari 9

Avatar superhik74
superhik74
17:09 11.06.2016.

Ta knjiga vise nije zabranjena prema tome Il Giornale je moze djeliti kako ih je volja, osim toga sto se Izrael treba mjesati u izdavacku politiku Italije. Bilo bi im pametnije da postuju sve one rezolucije UN-a koje krse umjesto da drugima odredjuju sto smiju a sto ne smiju raditi, kao sto je okupacija zapadne obale, okupacija I aneksija Sirijske Golanske visoravni itd.

VL
BK
branko-kockica
14:30 11.06.2016.

Bolje bi bilo da dijele sabrana djela Bože Braunsberger Petrova, dođe na isto.

VL
IZ
izbrisan
09:36 13.06.2016.

Pa prije par godina neko je objavio Mein Kampf,ali u nepunih dva tjedna nestao je iz svih knjizara.Vjerojatno na vristanje Zuroffa.

VL
DA
Darko22
19:29 11.06.2016.

Da je netko tu knjigu dijelio pod okriljem" da ljudi vide kako su nacisti bili ludi i njihove ideje zle" onda bi se dao okladit da bi židovska zajednica bila potpuno tiha.

VL
Avatar Dork
Dork
18:53 11.06.2016.

Zamislite da to netko napravi u Hrvatskoj...

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:30 14.06.2016.

a moralno bi bilo dijeliti clintonove knjige, ne... samo radite besplatnu reklamu ovoj knjizi. da je slobodno puštena u prodaju, malo bi jedno vrijeme visoko kotirala, a onda pala u zaborav. a opet, što je to hitler pisao i oi o čemu govorio, na što mislio, da je ona tako opasna danas? u dobra interneta, da se neki političari boje jedne knjige mi je malo smiješno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.