Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUKNUO VELIKI POŽAR
Povratak na članak

Bihać kao Lezbos: Migranti zapalili šatorski kamp Lipu

Revoltirani zbog preseljenja na nepoznatu lokaciju izazvali su požar psujući državu BiH

Komentari 9

KA
Kalimero4
11:24 24.12.2020.

Najezda zla na kršćansku Europu.

VL
Avatar NiceGuy
NiceGuy
10:54 24.12.2020.

zbog ćega nebi to imali i u Zagrebu ? Bilo bi to divno .. da ovdje napravimo bliski istok po nalogu EU

VL
MI
Možemo ispostava Ndola
09:51 24.12.2020.

Kamp su organizirano i u dogovoru zapalili migranti, IOM, EU i službeno Sarajevo, kako bi prisilili lokalne vlasti da ponovo dopuste useljavanje kriminalaca i terorista unutar bivše tvornice Bira u centru Bihaća.

VL
Avatar Belski
Belski
10:35 24.12.2020.

Vse se to more rišiti učinkovito i va vrlo kratko vrime.

VL
AV
Avimm
10:00 25.12.2020.

A sada ih lijepo stavite sve u avione i vratite odakle su i dosli,u Kuranu se kaze da svakih 100g mora doci do migracije muslimana da bi se krv mjenjala i pomjesala

VL
SI
sisavac
10:09 24.12.2020.

muslimani ne psuju! psovanje je kulturno jezični specifikum slavenskih naroda, koji donekle njeguju još samo u španjolskoj i francuskoj, pa i u italiji, dok drugi narodi su osakaćeni, oni nemaju tako bogat jezik, da se za istu stvar može kroz više izraza pojasniti, izreći, artikulirati. što se tiče ovog kampa, ne znam kako nije zapaljen već nakon postavljanja drugo šatora. problem migranata se lako riješi ako se donesu zakoni da se svakog kog se zatekne na državnom teritoriju bez dozvole boravka zadrži 5 godina, mora raditi, država mu osigura smještaj, naravno, u napuštenim kućama. ako pobjegne, onda mu se kazna diže na 10 godina, i tako unedogled. nama cilj treba biti zadržati migrante kod nas, a ne da prolaze kroz našu zemlju, to nikako se ne smije nastaviti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.