Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODNO ZA TURIZAM!

BiH opasna destinacija za Amerikance? Tvrde da prijete teroristi i mine

Putovnica - ilustracija
Foto: Pixabay
1/3
31.08.2021.
u 17:08

Američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti izdao je za BiH upozorenje treće razine zbog COVID-19, navodeći kako je velika mogućnost zaraze virusom u tom zemlji.

Na stranicama veleposlanstva SAD-a u BiH objavljeno je upozorenje američkog State Departmenta u kojem savjetuju svoje državljane da ne putuju u BiH zbog COVID-19, te im preporučuju dodatni oprez zbog terorizma i mina. 

- Terorističke skupine nastavljaju planirati moguće napade u Bosni i Hercegovini. Teroristi bi mogli napasti s malo ili bez ranijeg upozorenja, a mete bi im mogle biti turističke lokacije, prometna središta, tržnice ili shopping centri, uredi lokalne vlasti, hoteli, klubovi, restorani, religijska svetišta, parkovi, sportski ili kulturni događaji, edukacijske institucije, aerodromi i druga javna mjesta - navodi se u upozorenju objavljenom prije nekoliko dana na stranicama veleposlanstva. 

Upozorenje je klasificirano kao razina 3 pod naslovom 'Razmislite o putovanju'. 

Foto: Screenshot

Ističu i da su mine prisutne u BiH. Navode kako su područja u kojima se sumnja da se nalaze mine obilježena, no da usprkos tome svake godine nekoliko ljudi pogine ili se ozlijedi. 

Američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti izdao je za BiH upozorenje treće razine zbog COVID-19, navodeći kako je velika mogućnost zaraze virusom u tom zemlji. 

- Vaš rizik da se zarazite COVID-19 i razvite ozbiljne simptome može biti smanjen ukoliko ste u potpunosti cijepljeni s cjepivom kojeg je odobrio FDA - navode u upozorenju. 

VIDEO: Od sutra se otvaraju i unutarnji dijelovi kafića: Evo koja su pravila ponašanja.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
18:46 31.08.2021.

Ahahaaaa, veca je sansa da ce ti neki policajac ili crnac u Americi sprasit metak u ledja nego sto ces u Bosni nastradat od mina ili terorista.

QQ
Qq
18:38 31.08.2021.

neka neka

Avatar Bjesomar
Bjesomar
18:20 31.08.2021.

Kakva su to sran..a! Bosna kakva god da je nema nikakvih teroristickih napada i može se bilo gdje slobodno putovati. Kako je to amerima svugdje frka!? I kome služe ovakvi huškački naslovi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije