Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predviđanja
Povratak na članak

U BiH ne vjeruju u Nostradamusa: 'Godina će i bez njega biti čemerna'

Erupcije, potresi, ratovi... Godinu 2018. Nostradamus je označio kao godinu velikih promjena za planet Zemlju.

Komentari 4

Avatar hdz_balegari
hdz_balegari
11:31 05.01.2018.

Zar postoji nesto gore od ADEZE-a , onaj tko prezivi ADEZE u svemu ostalom vidi pozitivno.

VL
DU
Deleted user
16:36 05.01.2018.

U katoličkoj Hrvstskoj vjeruju?

VL
ZA
Zahvalna
22:41 20.04.2018.

Da neduzim puno, imala sam problem upravo zato sto nisam verovala u postojanje Ljubavne Magije.A ta sila je itekako uticala na moj zivot i moje Familije.ZELIM OVIM PUTEM DA SE ZAHVALIM MELISI NA POMOCI.Radila mi ljubavnu magiju za vracanje voljene osobe.MOZETE JOJ SE SLOBODNO JAVITI JA SAM JOJ PISALA NA +385 9556 31 251 VIBER ILI WAC.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
19:37 05.01.2018.

bit če veselo ali upravo zahvaljujuči ljdskoj gluposti i samim europskim vladarima koji su europu zajedno s bogatunima pretvorili u neradnu euniju i stvorili kineze tim što jesu sad super silom jer rade kao mravi i bogate se dok mi pušimo al nema pobjednika svi narodi če patit dok če ista mešetarija vladari koji su kumovali tom sebe i svoje štitit a naro d ginut za njihove gggggg isto kao i prije no još gore od sveg tog je što smo uništili prirodu i priroda nam vrača scenarijem nema više prave zime gdje bi trebalo a drugdje opet ekstrema i katastrofa od zima koje če uzet danak hrana poskupljivanje i točka a kraj za sve isti uništenje jer previše luđaka ima okidač u rukama i zbogom đaci .i to se dešava s samim izjavama samih kinezskih vladara ..--nebojte se umrijeti za domovinu što samo još više pokazuje kojim putem žele i na koji način postupaju no prije bi trebalo osudit same naše vladare koji su upravo s svojim glupostima dali njima tamo da se još više osile jer imaju lovu i sjetite se samo izjava njih kad su britanci rekli da če izič iz unije .....--da vam nije slučajno palo na pamet to jer gledaju oni svoj profit ako li se mi okrenemo sebi i sebi damo posla manje če ga bit njima a kad jednom se nečeg dokopaš u stanju si svim silama to i zadržat i ako li nečeš ja ču ti prijetit pa ako treba i izazvat kalops ili ti krenut na drugi način zadžat postoječe da ne veli m ratovat

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.