Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODERNIZACIJA
Povratak na članak

BiH nabavlja nove helikoptere i vozila: Očekuje se da će više ulagati u vojsku

U nacrtu se upozorava kako su trenutačna izdvajanja za obranu i dalje preniska kako bi omogućila propisanu razinu održavanja opreme i infrastrukture i ne podržavaju programe modernizacije potrebne za razvoj iskoristivih vojnih sposobnosti.

Komentari 8

FA
fajlpz
18:09 14.05.2021.

Ma super nemaju za cijepiva i čekaju da im se pokloni a onda kupuju oružje.Bravo

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
18:54 14.05.2021.

Tko je donio tu odluku? Nema nagrade za tocan odgovor, jer oko 50% stanovnika BiH (svi osim muslimana) te tzv. oruzane snage BiH dozivljavaju kao prijetnju po svoju sigurnost i fizicku egzistenciju. Ali nazalost, zahvaljujuci nametnutom nakaradnom sustavu, i oni ce to morati svojim novcima financirati... Mozda je jos nesto ostalo od pljacke Hercegovacke banke koju je svojedobno sprovela tzv. medjunarodna zajednica?!

VL
KE
Kemo
18:35 14.05.2021.

Zemlja malih kukuruza i malih kravica kupuje oružje. Bravo, oni što se ne isele moći će u vojsku i ratova ti. Kad se jednom opustoši biće mjesta za ovce i proizvodnju vune. I šljiva za rakiju. Sve za izvoz. Arapima neće trebati.

VL
Avatar FutureGohanIV
FutureGohanIV
17:28 14.05.2021.

Znači i Bosna za par godina je vojna sila za Hrvatsku pod HDZom.... još se možemo uspoređivati s Makedonijom i Kosovom. HDZ zna.

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
00:01 16.05.2021.

Mašala, svi askeri dobivaju nove jatagane i buzdovane.

VL
Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
09:39 15.05.2021.

BIH nije potrebna vojska. Oružane snage BIH treba ukinuti i preusmjeriti na policiju i službu javne sigurnosti..Umjesto u vojsku uložite novac u izgradnju infrastrukture gospodarstva i suzbijanje korupcije. BIH ne treba vojska !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.