Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borio se za Armiju
Povratak na članak

BiH mora isplatiti bivšem mudžahedinu Abu Hamzi 9000 eura zbog pritvora

"Sud je zaključio da Bosna i Hercegovina treba podnositelju zahtjeva isplatiti 9000 eura u odnosu na nematerijalnu štetu", stoji u presudi Europskog suda za ljudska prava

Komentari 6

VJ
vjaceslav
01:51 26.06.2019.

neka hamza otiđe u njemačku ili irsku - tamo će ostvariti sva svoja prava, ne samo materijalna.

VL
TO
Toni66
19:22 25.06.2019.

Sud iz EU pokušava da pokaže koliko im mozga fali i kako su njihovi suci za .Ku.... I nemju pojma o EU svijetu demokraciji pravdi i oni se usude da donesu presude . Odavno to čini svaki sud van Balkanijeje zato su sudili Generalima i svim ostalim malima jer znaju da Balkan nema jednog normalnog ili sposobnog tijela koje bi bilo u stanju da presudi realno pošteno i zakonski . Zna se to sve jako odavno samo mnogi nemaju sluha ili volje da vjeruju da postoje normalni ljudi u EU .... "Sud je zaključio da Bosna i Hercegovina treba podnositelju zahtjeva isplatiti 9000 eura u odnosu na nematerijalnu štetu", stoji u presudi Europskog suda za ljudska prava. Konačno da lopine shvate da ima i iznad njih netko tko nije Hulja ! Šteta što taj isti sud koji zna da je Bosanc lud , nema muda da presudi preispita one presude koje donose Ameri ne smo u Americi nego i u Qwantanamu ..................

VL
Avatar R3mba
R3mba
21:45 25.06.2019.

Jedino sto bih treba je metak u potiljak tom mudjahedinu

VL
MM
Marko_M
01:42 26.06.2019.

BiH banana

VL
AE
aerosol
20:57 25.06.2019.

Samo svemir i ljudska glupost nemaju granica. Da su bosancerosi slusali britanskog generala, cim bi mudjahedini krocili na bosansko tlo istog bi ih trena likvidirali i svi problemi rjeseni, a uz to bi dali i lekciju svima ostalima da znaju kao ce proci ako krenu tim putem.

VL
KO
komar64
12:18 26.06.2019.

Majko draga...koja šprdnja od države.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.