Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI KOMUNICIRATI S BIN SALMANOM

Bidenova kazna “krvavom princu”

REUTERS
17.02.2021.
u 21:07

Glasnogovornica Bijele kuće Jen Psaki kazala je da američki predsjednik Joe Biden namjerava preispitati američke odnose sa Saudijskom Arabijom

Američki predsjednik Joe Biden kaznit će saudijskog prijestolonasljednika princa Mohammeda Bin Salmana zbog zvjerskog ubojstva saudijskog novinara Jamala Khashoggija.  Nova američka vlada kaže da će ubuduće komunicirati samo sa saudijskim kraljem, a ne s princem prijestolonasljednikom koji je naručio to ubojstvo.

Glasnogovornica Bijele kuće Jen Psaki kazala je da američki predsjednik Joe Biden namjerava preispitati američke odnose sa Saudijskom Arabijom, dodajući da će Washington s Rijadom komunicirati samo preko saudijskog kralja Salmana bin Abdulaziza. Takva odluka SAD-a potvrđuje promjenu američke politike u odnosu na politiku bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa.

– Jasno je da postoji revizija naše politike koja se odnosi na Kraljevinu Saudijsku Arabiju – rekla je Psaki.

Ključne riječi

Komentara 11

NE
Nepokolebljiv
06:00 18.02.2021.

Gospodin Biden se ponasa kao prostak i ne postuje americki zakon o Predsjednickom pomilovanju! Predsjednicko pomilovanje znaci: Ono sto je pomilovano “nikada se nije dogodilo i krsenje je zakona to spominjati”! “gospodin” (malim slovom) john kerry je pocinio veleizdaju za Vjetnamskog rata a pomilovao ga je Predsjednik Carter. Od svih se ocekuje da se prave blesavi i glume da kerry nije pocinio veleizdaju!

Avatar dobry
dobry
05:21 18.02.2021.

Udavi ovaj stanoe-Tihomir....amerikanac sa Putinovim mozgom!

SI
sisavac
06:08 18.02.2021.

Saudijci drže više od 10% američke ekonomije, 700 mlrd keša u američkim bankama, daleko najveći kupci američkog oružja, ameri tamo imaju vojne baze i slobodu korištenja zračnog prostora užza iživljavanja nad sirijom, irakom... Zbilja mislite da bi čak i senilni biden, koji je jedan od autora razaranja iraka, sirije, afganistana, jemena, palestine, da bi on naudio tim interesima? Saudijci nek počnu naftu prodavati u eurima, dolar je gotov. A to se već i događa, kinez juanima plaća naftu. Pazi, više od 7 mil barela dnevno puta 50 dolara.. Svakog dana. Ajd nek amerika ostane bez tolko dolarskog prometa. 100 mlrd dolara prave robe, ne printane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije