Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČAN ZLOČIN

S trudnom suprugom pozirao na litici pa je gurnuo u provaliju

litica
Pixabay.com
17.02.2021.
u 14:32

Turčin Hakan Aysal gurnuo je suprugu navodno kako bi dobio novac od životnog osiguranja, a sada je optužen za ubojstvo žene i nerođenog djeteta

Muškarac (40) iz Turske uhićen je nakon što je svoju trudnu suprugu gurnuo s litice nakon što su napravili romantičnu fotografiju na putovanju u Dolini leptira u gradu Mugla.

Svoju suprugu Semru Aysal (32) Hakan Aysal gurnuo je navodno kako bi dobio novac od životnog osiguranja, a sada je optužen za ubojstvo žene i nerođenog djeteta.

Dogodilo se to u lipnju 2018. godine kada je Semra bila sedam mjeseci trudna.

Par je zajedno pozirao na stijeni, a ''nesreća'' je zapravo bila planirano ubojstvo jer je za suprugu ranije napravio policu osiguranja prema kojoj bi u slučaju njezine smrti dobio 400.000 turskih lira (oko 360.000 kuna), piše Daily Mail.

Zbog toga je par na litici bio čak tri sata, odnosno kako bi muškarac bio siguran da nitko neće biti u blizini. Čim su ostali sami, gurnuo ju je s visoke stijene.

Nedugo nakon smrti zatražio je isplatu osiguranja, no ona mu je odbijena jer je pokrenuta istraga.

Objavljuje YALOVA ZİRVEPonedjeljak, 8. veljače 2021.

Sestra ubijene žene ispričala je kako je Semra uvijek bila protiv kredita, ali su nakon njezine smrti otkrili kako je podigla tri kredita za svoga supruga te da se bojala visine.

– Nakon što smo se fotografirali, supruga je spremila mobitel u torbu. Onda mi je ponovno rekla da joj ga dodam. Ustao sam i napravio nekoliko koraka kad sam čuo da vrišti. Okrenuo sam se i nje nije bilo. Nisam gurnuo svoju suprugu – rekao je osumnjičeni muškarac.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
15:01 17.02.2021.

Zanimljivo je kako će biti optužen i za ubojstvo NEROĐENOG DJETETA.

SJ
Sve je uzalud
18:45 17.02.2021.

....ne suditi.....baciti sa istog mjesta..

Avatar patkovic
patkovic
14:55 17.02.2021.

kako to dokazati pogotovo u turskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije