Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA U BIH
Povratak na članak

Bidenov čovjek za Balkan stiže u BiH: "Novog rata neće biti, iza svega je Dodikova korupcija'

Novog rata u BiH neće biti, rekao je posebni američki izaslanik za zapadni Balkan Gabriel Escobar i optužio člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da izaziva krizu kako bi prikrio svoju umiješanost u korupciju. – Razlog koji se krije iza svega toga je korupcija. Milorad Dodik izaziva krizu jer pokušava zaštititi svoju moć i svoj novac. Molim ljude da na to ne nasjedaju i da mu ne omogućavaju da to čini – kazao je u Escobar.

Komentari 62

Avatar jeremija1
jeremija1
20:33 06.11.2021.

Lako za Miloradovu korupciju...ako to do sad nije bil problem, nije niti sad...

VL
RI
rimac444
20:56 06.11.2021.

Od Dodikove korupcij znatno je opasnije stvaranje muslimanske džamahirije sa fanaticima, fundamentalistima, vehabijama na čelu sa izmetbegovićem

VL
CR
CroAmerico
22:32 06.11.2021.

Biden administracija je najgora u zadnjih 100g nemogu rjesit domace probleme a medunarodne da I ne govorimo Sleepy Joe sleep all the time 😆😆 BTW medunarodna zajednica nikad nece rijesit niciji problem ako narod to ne zeli.a to se vidii u zadnjih 30 g.Hi from USA ❤️

VL
HA
Hadroncolider
20:38 06.11.2021.

Jest korupcija je osobni razlog Dodika, no drugi je razlog puno opasniji a to je umiješanost Rusije u cijelu priču. Bojim se da tu SAD više ništa ne može jer nisu ništa mogli ni prije 25g. kada su u međunarodnomm smislu bili u puno boljem položaju negoli danas.

VL
Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
22:43 06.11.2021.

E kume moj! Ako ti ne shvaćaš da je najveći neprijatelj današnje BiH musimanska težnja da pok krinkom građanske države stvori džamahiriju, onda ništa ni od tebe. Isto tako, početkom 90tih najveća prijetnja opstanku SFRJ bila je velikosrpska ideja koja je zauvijek u krvi uništila ideju Jugoslavije.

VL
TI
TihomirMajić
00:06 07.11.2021.

Hrvatska politika prema BiH-u funkcionira kao filijala Srbije. I to je najveći problem Zapada na Balkanu. Zalud nam NATO i EU..

VL
BE
betex
22:56 06.11.2021.

Hrvati i Srbi nek se cuvaju ovakvih i onih koji podrzavaju apsolutnu vlast muslimana u Bosni. Stvari su se vec otrgle kontroli do te mere da muslimani izglesavaju sebi podobne Hrvate koji ce sluziti muslimanskim interesima a ne interesima Hrvatske zajednice u Bosni. Arapi kupuju lepu zemlju bud zasto. Izdajnici iz redova Srba i Hrvata idu okolo kao zli duhovi i nagovaraju narod da prodaje zemlju. A ovi placaju dobro. A zajedno sa Arapima stiza i vahabizam, pa cemo tu u komsiluku za 20-30 godina imati Alkaidu i ISIS.

VL
ZA
zagabria111
00:18 07.11.2021.

po komentarima se vidi da je VL prešao u vlasništvo istočnih susjeda. Daju se plusevi i komentira za srpsku stvar sve u šesnaest. Smanjite malo ipak da bude uvjerljivije, ovako je preočito

VL
PE
Peponja
08:20 07.11.2021.

Tako je eto kauboja da dođe dovršiti ono što su dejtonom započeli, tako su ušli u najjaču i najbolju meni dragu kompaniju Nokia u nadi da če ju spasiti od propasti a svjesno su ušli Amrikanci u Nokiju sa Stevenomm Elopom i preko noći sve patente pokrali pošto su postali večinski vlasnici i mega kompaniju NOKIA uništili do temelja, sramota sad će i Balkan sredit na isti način kako je to zanimljivo sve odigraju na isti način , Gdje američka noga kroći tu više ništa ne raste, tipičan primjer Afganistan pokupili su su se ko kukavice i ostavili ljude na milost i nemilost. Sram ih može biti !

VL
RU
Rubikon
07:32 07.11.2021.

Koje gluposti ova lj Escobar priča pa nije Dodik prijetio ratom nego Bakir koji u nekakvom ratu nema nikakve šanse i on to dobro zna

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
08:32 07.11.2021.

Eto. Milorad je korumpiran a Bakir nije😂😂😂 . Žalosna je činjenica po nas Hrvate da Milorad više čini za BiH Hrvate od svih HR vlada do sad, svidilo se to nekom ili ne. Ono što muslimani pokušavaju u Bosni jee isto ono što je pokušao Slobodan Milošević u bivšoj državi. Neće proći. Kako tad ,tako i sad.

VL
PL
@ploto@
08:17 07.11.2021.

USA su jedina država u Svijetu,gdje je kjorupcija legalna.Preko njih se ogromni val korupvije širi svijetom.Rade nered po svijetu desetljećima.Oni preko BIH žele uvesti muslimanski kalifat I trajno destabilizirati ionako destabiliziranu Europu.

VL
Avatar dzambo
dzambo
05:21 07.11.2021.

U BiH citava ''filozofija'' zbog cega ''namjerno'' nefunkcionise sve i svasta je zbog ''teritorija'' a i to je bija plan '90-tih za podijelu B i H sto se fino vidi iz ''tog vremena tada'' a i u Hagu je dosta toga ''pokazano'' kak je sve islo od pocetka pa do kraja....slicno je bilo i u HR samo zbog ''teritorija''....sve u svemu da je ''na primjer'' drzave koje bi povezvale te dvije teritorije u BiH da su te drzave locirane na primjer sadasnje Njemacke za jedne a za druge sadasnje Rusije ne bi bilo vecih problema u BiH '90-tih JER izmedju BiH granice pa do druge dvije drzave bile bi najmanje cak 2 druge drzave koje nemaju puno veze sa tim i ne bi se moglo preko njih raditi sta se radilo...i to je to i dogovor izmedju 3 naroda u BiH bi bija postignut ''za cas posla''....rata nikada ne bi ni bilo....a to isto vazi i da se na primjer isto u HR tada slicno bilo to jest da je drugi narod nije se granicio sa tom drugom drzavom i da je ta drzava bila locirana na teritoriji na primjer Rusije, rata nikada ne bi ni bilo jer preko drugih drzava koje nemaju nikakve veze sa njima ne bi mogli oni drugi proc....zato po mom misljenu nekakvu ''busanje'' u prsa i ovo il ono ne pije vode jer i pticama na grani je jasno ZASTO je u Bosni kako je...i na kraju sva filozofija je zbog teritorija i SAMO ZATO se dogodilo sto se dogodilo '90-tih a i poslije rata ZASTO do dan danas u BiH je stanje kakvo je da je...i to je to...sad ce ''opet''...zuti..crveni...blokiranje...ovo...ono....

VL
PL
@ploto@
09:46 07.11.2021.

Što mislite što je radio Bakir Izetbegović kod Erdogana u Turskoj ? Kao problem je Dodik i veza sa Putinom,a Erdogan nije problem.Jeste li uopće vidjeli što Turska radi u Siriji, Libiji,Azerbejanu itd.

VL
PL
@ploto@
09:51 07.11.2021.

Za vrijeme rata u BIH je u RH bilo oko 500 000 Bošnjaka koji su spašavali glavu.Spasi sirotu na svoju sramotu.Lijepo su se odužili prema Hrvatima u BIH.

VL
Avatar kastanjer2
kastanjer2
09:03 07.11.2021.

Amerikanci koriste istu propagandu koju su osmislili Srbi i SDP protiv HDZ-a devedesetih. Korupcija, pljačka, privatizacija, nepotizam itd... 200 bogatih obitelji... Kolo sreće se okreće.

VL
OV
ovcalila
23:20 06.11.2021.

Po sporazumu iz bbba. zzna se svatko imapravo na dio teritoria ali ako se strane usuglase dio teriitotij pripada pobjedniku

VL
MA
MaliMirko
23:24 06.11.2021.

USA jako dobro zna s kavim pokvarenjacima sa sve tri strane pregovara. U to su se uvjerili tokom rata kad su svi medjusobno ratovali, uz opciju dva protiv trećeg u svim mogućim kombinacijama. Zato ce sve tri strane držat na uzdi.

VL
DU
Deleted user
21:14 06.11.2021.

Pst, došo gazda, ne čuju se ni Vučić, ni Dodik, a utihnuo i Milanović.

VL
SO
Sotona
20:43 06.11.2021.

Koliko su mu brača uplatili iz Amerike na njegov račun? da imamo dokaza sve legalno i ispravno mafija ... Nema Referenduma ostaje mala YU vječno tu !!!! Svi se međusobno mrze ali moraju da trpe ida surađuju kad su tukad su tu u Balkan sustavu !!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.