Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA BIJELA KUĆA

Biden opet pozitivan na COVID-19! Izašao iz izolacije prije tri dana

joe biden
Reuters/PIXSELL
30.07.2022.
u 20:54

Njegov liječnik kazao je da predsjednik nema nikakvih simptoma, ali da će se samoizolirati.

Američki predsjednik Joe Biden ponovo je pozitivan za COVID-19, objavila je u subotu Bijela Kuća. Njegov liječnik kazao je da predsjednik nema nikakvih simptoma, ali da će se samoizolirati.

Podsjećamo, Biden je objavio 21. srpnja da je pozitivan na COVID-19. Bijela Kuća je objavila da je po primitku dva negativna nalaza 27. srpnja izašao iz karantene.

Predsjednikov liječnik dr. Kevin O'Connor naveo je da je vjerojatno riječ o 'povratnoj' pozitivnost na COVID-19 koja je "primijećena kod malog postotka pacijenta koji su liječeni Paxlovidom".

Biden nije doživio "nikakvu ponovnu pojavu simptoma, i dalje se osjeća prilično dobro" i zbog toga neće nastaviti s liječenjem, priopćila je Bijela kuća. O'Connor je rekao da je predsjednik bio negativan u utorak navečer, srijedu ujutro, četvrtak ujutro i petak ujutro prije nego što je bio pozitivan u subotu ujutro.

"Međutim, s obzirom na pozitivan antigenski test, ponovno će pokrenuti stroge postupke izolacije", istaknuo je liječnik, prenosi CNN.

VIDEO: Imate devizni račun s eurima? Evo što će promijeniti od 1. 1. 2023.

Ključne riječi

Komentara 26

TA
Tajg
21:19 30.07.2022.

Napokon, nešto pozitivno od njega.

CA
cavecanem
21:22 30.07.2022.

Zaboravio je da je prebolio koronu.

ZM
zmaček
21:11 30.07.2022.

Nije slušao stožer. Peta doza bi ga spasila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije