Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZNISMEN MIKE SARAN
Povratak na članak

Biciklom od Praga do Splita kako bi promovirao Jadran

Vlasnik splitskog resorta Le Meridien Lav na biciklu je od subote, a u Split stiže u nedjelju

Komentari 1

PV
prcko.vitamincic
06:47 13.06.2021.

I tako kaže taj biznismen da epidemija utječe na zdravlje ljudi. Ajde. Dobro da si nam rekao, mi nismo znali. I tvoj mozak najbolje rješenje protiv pandemije je pronašao na način da kažeš da je sve super i sve je za 5. E svaka ti čast. Gdje si ti bio 91. da dođeš s biciklom u Vukovar da objasniš ljudima da je sve super i sve 5. Jer eto, samo je rat, ali granice su otvorene i dobro došli. Obožavam ovakve ljude koji gaze preko mrtvih preko pandemije samo da bi njihovi novčanici bili sve deblji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.