Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadržana u bolnici

Biciklistica teško ozlijeđena jer je pas iskočio iz košare

bicikl
Foto: Ilustracija/Marijan Sušenj/PIXSELL
31.03.2014.
u 11:59

U Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je teško ozlijeđena, pa je zadržana na liječenju.

Pas koji je iskočio iz košare na upravljaču bicikla "skrivio" je prometnu nesreću u Ulici braće Radića u Pribislavcu pokraj Čakovca.

Žena (48) iz Belice vozila se u subotu navečer na biciklu bez svjetla i u košarici na upravljaču prevozila psa, držeći ga za povodnik. U jednom trenutku pas je iskočio iz košarice i povukao vozačicu koja je s bicikla pala na kolnik.

U Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je teško ozlijeđena, pa je zadržana na liječenju. Policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu podnijeti posebno izvješće o prometnoj nesreći.

>>Glavni tajnik NATO-a pao s bicikla pa odgodio službena putovanja

Komentara 1

BL
Blomberg
20:22 31.03.2014.

Taj pas je za voznju biciklom neodgojen, jer kad je vidio najvjerojatnije drugog psa skocio je iz kosarice,sto jedan trenirani pas za voznju nikad nebi ucinio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije