Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda

Glavni tajnik NATO-a pao s bicikla pa odgodio službena putovanja

anders (1)
Foto: screenshot/Facebook
1/3
14.11.2011.
u 17:29

Anders Fogh Rasmussen na Facebook-profilu objavio da je slomio lijevo rame i kako zbog toga ne može na put u Estoniju, Latviju i Litvu.

Zbog prijeloma lijevog ramena nakon pada s bicikla, glavni tajnik NATO-a morao je odgoditi službena putovanja u baltičke zemlje, odnosno Estoniju, Latviju i Litvu. Vijest o padu Anders Fogh Rasmussen objavio je na svom Facebook-profilu.  

Napisao je da je "brdski biciklizam vrlo izazovan sport".

– Jučer sam pao s bicikla i, nažalost, slomio lijevo rame. Lijeva ruka mi je u gipsu i ne smijem je micati. Oporavak će potrajati neko vrijeme. Nažalost, morao sam odgoditi put u Estoniju, Latviju i Litvu ovaj tjedan. Vratit ću se brzo – napisao je Anders Fogh Rasmussen.

Ključne riječi

Komentara 10

EL
ElCapitan
18:07 14.11.2011.

kakav pad sa bicikla,,,napali ga Iranski teroristi

K1
k1milica
18:14 14.11.2011.

eto nije se ljepo veselit tudjoj nesreci al si nemogun pomoc....

KU
kukuriku
18:03 14.11.2011.

..eko,..sada slobodno mozé poslati nasú -Kolindu..., i za 3-dana je gotov rat u Afganu..!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije