Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša ministrica

Bianca Matković dobila posao promocije cjepiva za HZJZ: 'Sanader nije imao veze s ovim!'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
17.02.2021.
u 13:44

Zadnjih devet godina zamijenila je državni sektor privatnim te sa svoje dvije tvrtke savjetuje te radi marketing i promocije za klijente

Tvrtka Media front d.o.o. nekadašnje ministrice Biance Matković dobila je posao od 188.000 kuna da promovira projekt “Misli na druge, cijepi se” na društvenim mrežama HZJZ-a. Posao je dobila na natječaju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo na koji se prijavilo pet tvrtki.

Matković se nikada javno nije odrekla Ive Sanadera zbog čega su je u HDZ-u nagradili marginaliziranjem. Zadnjih devet godina zamijenila je državni sektor privatnim te sa svoje dvije tvrtke savjetuje te radi marketing i promocije za klijente, pišu 24sata na čiji je poziv odgovorila šalom: "Gospodin Sanader nije imao veze s ovim!"

– Javila sam se na natječaj jer često radim kampanje po društvenim mrežama i za to imam dobre reference. Moja je tvrtka izabrana, a mogla je jednako tako i ne biti. Ne vidim ništa spektakularno, a posao ću napraviti što bolje mogu, kako to i inače radim – rekla je Matković čija je tvrtka, uz još dvije druge, radila i kampanju za Hrvatski paviljon na svjetskoj izložbi EXPO 2020. u Dubaiju za koji je natječaj 2019. raspisala Hrvatska turistička zajednica.

Promociju cijepljenja potiče Europska komisija te su vlade svih zemalja EU zadužene da ohrabre građane na procjepljivanje kako bi se stao na kraj pandemiji koja već godinu dana koči normalan život. Tvrtka Biance Matković predala je svoj kreativni koncept za objave na Facebook stranici HZJZ-a, na Instagramu, za Google letke te izradu videa za YouTube, no čeka se potvrda HZJZ-a kad će promocija startati. 

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Asterix
Asterix
14:31 17.02.2021.

188.000 kn za promoviranje cjepiva kojega nema a za cjepljenje se traži veza🤔 Potražnja veća od ponude a troši se za reklamu. Apsurdistan ili bolje rečeno Zdrpistan.

IM
imamohrvatsku
14:11 17.02.2021.

Kakvim se poslovima ova bavi. Nisam ni mislio da bi radila nešto korisno. Nema do majke države, posebno kad je njihova.

PO
pole
15:35 17.02.2021.

Ono kada ti se stric zove Zdravko Mustač!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije