Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bi li Miroslav Škoro bolje vodio Zagreb od Tomislava Tomaševića

27.05.2021. u 08:24

Pobijedio Škoro ili izgubio, desnica će morati dobro analizirati što je to u 30 godina hrvatske samostalnost Zagreb, čiji je prvi gradonačelnik Boris Buzančić bio iz HDZ-a, učinilo toliko lijevim

Komentara 80

ŹI
ŹIVAC
09:33 28.05.2021.

Čemu komentar 'trpao u džep" spominjući Škoru? Što je sramota to što je on radio i kako jje zarađivao? Je li zarađivati za život pisanjem sramota i "trpanje u džep"? Da, pjevanjem se vjerojatno u prosjeku zaradi više, ali i igranjem nogometa, košarke, glumljenjem...Što je to sramota? Pa i u kontekstu izbora i kandidature za gradonačelnika!

BI
bikica7
09:18 28.05.2021.

Ivkošić ostao vjeran svojom prevrtljivošću. Vidi se žal za neuspjehom njegove kradeze stranke. Pa bi malo bio bolji Tomasević a malo Škoro.Jadan si, ne želiš proznati da su ovo izbori za budućnost Hrvatske. Ovo je referendum ZA Hrvatsku ili lijevoliberalno-globalističku i bjelosvjetsku politiku To ne želis priznati.

AN
anto9
08:45 28.05.2021.

Profesionalni politicar TT?,,,, covjek bi pomislio da je bio premijer ili u njamanju ruku neki ministar il bar gradonacelnik nekog manjeg grada, a od svega covjek ima godinu dana sabora, gradska skupstina uopce ne spada pod neko ozbiljno politikanstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije