Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije uspio u naumu

Bezuspješan bijeg mladog lopova u Zagrebu: Pao na pod terase, vidjeli ga građani, a onda je krenula potjera...

Provala
Sanjin Strukic/PIXSELL
25.12.2022.
u 10:15

Po završenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok će posebno izvješće biti dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Zagrebačka policija izvijestila je kako je završeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 'Teška krađa' u pokušaju. Utvrđeno je kako je 21-godišnjak, 23. prosinca oko 21 sat, s ciljem protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, došao do kuće 42-godišnjakinje u Zagrebu, Kosirnikovoj ulici.

Nadalje, sumnja se, kako se pokušao popeti na nadstrešnicu, da bi u jednom trenutku pao na pod terase, a nakon čega su ga uočili građani. Shvativši da je uočen 21-godišnjak se, ništa ne otuđivši, dao u bijeg i pri tome skočio na krov vozila marke Citroen i na poklopac motora osobnog automobila marke VW Polo. Udaljio se potom po Kosirnikovoj ulici, gdje je uhvaćen i zadržan od strane građana do dolaska policijskih službenika.

Po završenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok će posebno izvješće biti dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Video: Za promet otvoren Jadranski most

Komentara 3

VI
vidum
11:10 25.12.2022.

Da je bio stariji, možda bi i pobjegao. Ne možeš nabiti kondiciju nabijajući po smartfonu.

AI
andja.ivan.knezevic
13:28 25.12.2022.

Jesu li ga bar ispeglali , da mu više nikada ne naum padne krasti .

BE
Beyonder
11:19 25.12.2022.

21 godina, pa trčao sam ko da me svi vrazi gone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije