Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJEDOK
Povratak na članak

'Bezuk mi je rekao da se ne brinem i da će sve biti u redu. U jednoj ruci držao je kalašnjikov, u drugoj pištolj''

Jedan od mušterija kafića Cinkuš u Mletačkoj ulici ispričao je kako je njegovu, ali i pozornost drugih gostiju privukao Bezuk te tvrdi da je laž da se puška nije vidjela.

Komentari 24

SV
Sveznadar
04:19 21.10.2020.

Nisam ljubitelj nasilja a kamoli oružja, ali da sam ogorčen, "jesam", jer ne mogu kao pojedinac promijeniti ništa. Kad se čovik siti pretvorbe otimanja, pa pljački u svim segmentima države od Sanadera pa do nekog piskarala, onda ne ostaje imun,, jer je ozlojađen. A kontra nepravde se je boriti nužnost i obaveza svake osobe. Tu politika zakazuje, stoga iz posta ovog diteta ne čitam ništa drugo nego revoltiranost takvim " normalnim " stanjem u državi.

VL
DJ
djzokee4
08:14 21.10.2020.

Trebali ste malog kaznit, a ne ubit ga i onda to prikazivat kao samoubojstvo jer nitko normalan se ne ubija. Ja sam protiv ubijanja i eutanazije.

VL
MI
mile06
07:42 21.10.2020.

Sta su se ovi Usrali u Vladi zbog jednog Rafala a, sto je njegov Otac i Stric godinama se borili to nema nikakve veze, sramota dno dna

VL
YE
Yeah
23:39 20.10.2020.

Dok je pucao kalasnjikovom, gdje mu je bio pistolj? Na snimci se ne vidi.

VL
AN
Andeli9
08:06 21.10.2020.

Podržavam informiranost ljudi. Ali smatram da je dosta pisanja i fotografija o tome..Ljudi,posebno mladi ljudi s pojedinim psihički smetnjama, mogli bi(neki već i jesu) vidjeti idola u tome dečku i njegovom lošem činu i završetku.. Pa krenuti njegovim stopama.. Zato ih prestanite hraniti!

VL
AP
ante_pustinjak
07:58 21.10.2020.

zanimljvo, gotovo dva tjedna nakon tog nemilog događaja se javljaju anonimni svjedoci koji mudroslove o svemu i svačemu! pa što su čekali do sada?!

VL
GP
gprskalo
23:29 20.10.2020.

Naravno da nisu zvali već su se sakrili li što je sasvim normalno. Ali nemojte mudrovati

VL
CR
CROLINDA
12:06 21.10.2020.

Hrvati su miran narod i ne podržavaju čin na Trgu ali razumiju počiniteljeve frustracije - političari neka se zamisle nad tim - ma vidi ti kako se samo boje za svoju guzicu - zašto sve ove godine tako agilno i i motivirano niste istraživali srpske ogresorske zločine - sram vas i stid bilo -podignite još veću petokraku na neboder pa se čudite kad se nekome prelije čaša strpljenja - kradete narodu referendume i slavite petokraku - štitite je nekakvim nelegitimnim povjerenstvom nekolicine ideološki pristranih povjesničara i uprkos EU-rezolucijama o odreknuću od insignija svih totalitarizama uključujući i komunistički- narod vas je odavno prozreo - vi ste u duši yugokomunisti koji svojataju antifašizam i radnički pokret - ma tko ste to vi nasuprot čitavog naroda - ma proklet će vas sama vaša djela i iz groba žrtve Križnog puta i udabaških likvidacija i Domovinskog obrambenog rata

VL
Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
02:48 21.10.2020.

Taj bolje da se ubio nego da je došao u ruke vizeza Reinera ili Jandrokovića.A oni bi ga našli živog,kad tad.On je to znao,i odabrao je blažu soluciju.☝️

VL
SV
sveznam1
07:14 21.10.2020.

cemu vrludate privedite saborsku zastupnicu na razgovor neka vam dokaze poveznicu s napadom i njenim vjernim sluzenju qanonu

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
07:13 21.10.2020.

15 sekundi prije napada vidjeli su strojnicu u rukama zločinca i po tome zaključili da je oružje vidljivo skroz nosio ?!?! Stvarno treba zatvoriti kafiće. Već u 08.00 likovi pod utjecajem.

VL
BU
Bubalamala
07:36 21.10.2020.

Sve se vraća pa tako i goli otok što prije aktivirati, kamenja za tucanje ima dosta.

VL
KE
Kendra
23:47 20.10.2020.

Ne znam čemu služi ovo lamentiranje? Normalna, civilizirana osoba ovakav zločinački čin nikada ne bi poduzela. I tu završava svaka priča.! Napad je na Vladu, stradali policajac je stradao na radnom mjestu usput. A zločinac očito apsolutno osoba ne vrijedna spomena. Istraga treba samo pokazati od koga je zadojen i naveden. Tata spavaš li mirno?

VL
Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
23:07 20.10.2020.

Pa kaj tu ima posebnoga? Najnormalnija je stvar na svijetu da se ujutro rano hoda s automatskom puškom u jednoj i revolverom u drugoj ruci kroz grad i dobacuje se prolazniku da se ne brine i da će sve biti u redu. Ako gospodin s doživljajem ustvrdi kako se "sledio" ali kava je ostala vruća - onda je to normalno te je sve u redu.

VL
DU
Deleted user
07:33 21.10.2020.

Braniteljska populacija već drugi puta nasrće na hrvatsku policiju, nisam siguran do kada će to hrvatski građani tolerirati! Prijetnje da će pobiti djecu i studente plinskim bocama, dobile su svoj epilog! Sve branitelje treba pretresti i oduzeti ilegalno oružje koja može služiti za napad na Hrvate!

VL
Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
23:07 20.10.2020.

Terorist!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.