Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
metkom u glavu
Povratak na članak

Bezimenu kujicu čekao je novi dom, ali je nisu stigli spasiti

Volonterke Udruge za zaštitu životinja Rocco iz Vinkovaca dobile su dojave da su se nuštarski lovci hvalili kako su čistili lovište od pasa

Komentari 5

KA
karlot537
14:42 29.03.2016.

Puno toga lovci rade sto nebi smjeli...

VL
Avatar _Hedon_
_Hedon_
14:59 29.03.2016.

To lovci??? Pa to su idioti,to lovaca nije ni vidjelo, fuj

VL
TA
tamarachuy
22:36 29.03.2016.

Nepismenim ljudima dajete dozvole i da ubijaju ove nevine angele jako zalosno,I da se izivljavaju na njima ,to se treba sto prije zaustaviti.Kad sam to citala srce me zabolilo I da ta nevina dusa koja ne bi ni mrava zgazilaa da strada da neko profitira jako jako zalosno,a tog manstera treba pronac sto prije jer on nece stat nego ce I dalje da ubija ,Ali moze da strada I necije djete.

VL
SI
sinisaoo1
22:45 30.03.2016.

bila je lepotica,zahvaljujuci nekom monstrumu sad je nema vise,a sta je najgore cim je saznao za zlocin iz novina odsmah je dosao po njen les i sakrio.A li ima boga,nikom nezelim zlo ,ali svaki dan molim svevisnjeg da i njegaega stigne ista kazna

VL
DU
Deleted user
13:44 03.04.2016.

Skoro svaki lovac ima psa, njima psi nisu ljubimci nego radni psi koji služe za lov (također ih ubijaju kada više ne mogu odrađivati posao), žive u boksovima ili na lancu i nisu socijalizirani za ništa osim za lov. Takvi ljudi ne shvačaju koji značaj psi imaju nama ostaloj populaciji. Nažaost 90% lovaca kaže da bi ubilo psa kojega zateknu u lovištu. Sada je na našim "institucijama" da odrade posao, naravno od toga ništa. Zamislite situaciju gdje šećete psa po prirodi, pas ode od vas 100-150 metara i neki seljo s puškom ga upuca doslovno pred vama. Dolazi policija, radi uviđaj i nikome ništa. Nesretni čovjek je šetao službenim lovištem koje je doslovno svuda oko Ka ako se maknete s asfalta. Naravno taj lovac i dalje lovi, kazne nikakve nije dobio, čovjekov dugogodišnji prijatelj je ubijen a on devastiran. To vam je surova stvarnost lovstva u Hr.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.