Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POREZ NA ŠEĆER
Povratak na članak

Bezalkoholna pića čine samo 3% kalorija dnevno

Proizvođači bezalkoholnih pića pri HUP-u nezadovoljni nacrtom prijedloga zakona o posebnom oporezivanju zašećerenih bezalkoholnih napitaka

Komentari 2

Avatar OathBringer
OathBringer
11:58 04.10.2019.

Ma to je isto glup porez. Pored svih šećera i soli u svemu, bijelog brašna, aditiva, itd. netko je izdvojio sokove?! Glupost.

VL
OB
ObrenM
12:19 04.10.2019.

"Ovo ce biti dosad nevidjena poreska reforma"najavio vanbracni i odrzao obecanje vise nego je obecao.Primjer -Realno potrosena kolicina vode od 13 kuna,a na racunu glasi 104 kune.Ostali porezi i naknade 850%.Dali na svijetu postoji mastovitija i nepostenija vlada od ove?Slican primjer je grijanje,cistoca,a sad pod parolom cuvanja naseg zdravlja (poslije alkohola i cigareta) i porez na slatko.Glasujmo za njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.