Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prof. dr. sc. Pero Maldini
Povratak na članak

'Bez velikih promjena SDP-u prijeti polagano, ali sigurno marginaliziranje'

Da bi SDP uspio povratiti status druge političke opcije u državi, mora ponuditi jasan i konzistentan politički program koji će okupiti i aktivirati stranačko članstvo te jasno definirati političku poziciju stranke, ne samo na svjetonazorskim i ideološkim pitanjima već poglavito onim socioekonomskim, što bi socijaldemokraciji trebalo biti imanentno.

Komentari 6

RI
rimac444
21:40 30.08.2020.

Zašto se ne kandkidira Maldini, ta on je ionako crveni analitičar, smo treba izaći iz ormara.

VL
PV
prcko.vita
06:59 31.08.2020.

A što bi vi htjeli za kriminalističku stranku koja na oči laže narod da po svim anketama vode, da imaju najveći rast, i tako dalje, i onda na dan izbora narod ugleda istinu i veliku laž te stranke.

VL
BL
bluescreen
05:11 31.08.2020.

tj..umiranje.,..konačno

VL
IL
ilustrator
23:18 30.08.2020.

hdz može rasti samo na sdpejevim glasačima, konzervativni demokrščanski glasovi odlaze mostu i dp.

VL
Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
21:45 30.08.2020.

U duopolu HDZ/SDP organizacija zvana SDP postala je nepotrebna jer je HDZ integrirao sve antihrvatske politike sestrinske stranke SDP. Stoga je teško zamisliti povratak SDPa jer nitko relevantan nema interesa ulagati u to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.