Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u Bjelovaru

Bez posla ostaje četvero kirurga, a njih šest i dalje nastavlja raditi

kirurzi
Damir Špehar/Pixsell
02.09.2010.
u 18:57

Cijela priča s otkazima završit će na sudu jer su, kako doznajemo, otpušteni kirurzi već zatražili pomoć odvjetnika.

Četvorica kirurga ostaju bez posla, šestero ih nastavlja raditi i dalje, a na odjel, dok se ne normalizira, svakog dana u ispomoć će stizati kirurg iz pakračke, koprivničke ili virovitičke bolnice. Stavši pred novinare, tu informaciju potvrdio je v. d. ravnatelja dr. Davorin Diklić.

>>Sramota: Petorica kirurga dobila otkaz zbog protivljenja šefu

Tvrdi da su četvorica kirurga otkaze osobno povukla još u utorak, a još ih je dvoje istog dana to učinilo preko odvjetnika. Preostala četvorica, koja su neslužbeno poznati kao kolovođe, nisu osobno povukla otkaze pa su rješenja o raskidu ugovora koja su im napisana dan prije, prema Diklićevu tumačenju, postala valjana.

Njih četvorica došla su na posao te kao i prethodnog dana svoje radno vrijeme presjedili u sobi za liječnike. Cijela priča s otkazima završit će na sudu jer su, kako doznajemo, otpušteni kirurzi već zatražili pomoć odvjetnika. Drugi je mogući scenarij da se pokaju za “grijehe” i da ih prime natrag na posao. Inače, prije dva dana raspisan je, uvjetno rečeno, preventivni natječaj za primanje deset kirurga.

Komentara 1

CE
cericzel
23:16 02.09.2010.

Bjelovarska bolnica je godinama na lošem glasu-govorilo se već o neadekvatnom liječenju, mitu etc. Imali su već inspekcijski nadzor u 08. i 09. godini-bog zna zašto!! Uopće ne čudi ovakva situacija...tamo se ne zna tko pije, a tko plaća...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije