Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štrajk danas

Bez nastave učenici u Zagrebu

Ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
16.10.2019.
u 06:00

Kako su poručili sindikati, sada očekuju da ministar financija Zdravko Marić počne govoriti kome će dati novac

Cirkularni štrajk koji se u školama diljem Hrvatske održava već četiri dana ne jenjava, ima jednaku snagu i šalje jednaku poruku, poručili su jučer sindikalni predstavnici najavljujući da će danas u štrajk sve osnovne i srednje škole s područja Grada Zagreba. Zagreb je tako danas jedini grad u kojem neće biti nastave.

Kako su poručili sindikati, sada očekuju da ministar financija Zdravko Marić počne govoriti kome će dati novac, točnije od njega traže da kaže kome je novac obećan pa zato zaposlenima u obrazovnom sustavu ne mogu ispuniti njihove, kako je kazao predsjednik Nezavisnih sindikata zaposlenih u srednjih školama Hrvatske Branimir Mihalinec, megalomanske, čudovišne zahtjeve koji su toliko snažni da će srušiti državni proračun i spustiti rejting.

Komentara 4

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
07:05 16.10.2019.

Krasno podučavate djecu, odgovornosti, radnim navikama... ucjenama želite dobit poštovanje? Ono se zaslužuje na drugi način, djelima. Rezultati vašeg rada? Ha, ha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije