Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemaju potporu
Povratak na članak

Bez mature korupcija bi se vratila na fakultete

Sve analize govore da su se na Medicinski fakultet u Zagrebu upisali najbolji kandidati u državi

Komentari 2

DU
Deleted user
13:20 12.11.2010.

Državna matura samo je još jedan loš pokušaj koji se svodi na mučenje naše omladine. Previše starih zlonamjernika radi na tzv. reformama sustava. Zašto mrze našu djecu ne znam!

VL
AV
avatar1
16:45 13.11.2010.

Vjerojatno je Hrvatska među rijetkom zemljama koje pod izlikom autonomije sveučilišta dopuštaju \"državnim\" fakultetima da rade što i kako hoće. Ukoliko neki fakultet dobiva od države novce, onda i država ima neka prava. Ukoliko netko hoće samostalno odlučivati, trošiti našee novce kako je to trošio Tipurić i društvo neka izvoli osnovati privatni medicinski fakultet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.