Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anketa
Povratak na članak

Bez glavnog prihoda mjesec dana ne bi izdržala trećina građana

Svaki drugi građanin smatra da će u sljedećih godinu dana gospodarsko stanje u Hrvatskoj biti gore, a tek nešto više od trećine smatra da će im se osobna potrošnja i potrošnja kućanstva u idućih godinu dana povećati.

Komentari 2

Avatar WOP22
WOP22
20:42 12.06.2019.

shopping centar do shopping centra - kafic do kafica - a svima lose - nevjerojatno

VL
CA
cacko
20:17 12.06.2019.

Samo kukanje drugo nista neznate. Koliko vidim vecina je dobro stojeca. Sigurno ima siromasnih . A recite mi gdje ih nema???Prestanite jedanput pricama kako vam je lose. Zasto su kafici puni trgovine prepue da se nemozes okrenuti. Krizom smatram nesta drugo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.