Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužio demokrate, medije i financijaše
Povratak na članak

Trump bez dokaza tvrdi da će mu ukrasti pobjedu

Ako se računaju samo legalni glasovi, ja sam glatko pobijedio, kaže Trump poručujući da će “zaštititi integritet izbora”

Komentari 9

Avatar Briselska junačina
Briselska junačina
02:51 07.11.2020.

A vi bez dokaza tvrdite da mu niste ukrali pobjedu. Oprostite, ali ovo je bila najjadnija pljačka izbora ikada. To ni Milošević nije radio. Pratim američke predsjedničke izbore zadnjih 4-5 ciklusa i nikad se nije dogodilo nešto ovako jadno. Trumpp prvi dan doslovno rastura, uzme bez ikakvog problema Floridu, uzme i Ohio. Onda se odjednom bez ikakvog smisla oglasi Biden i kaže da dobro stoji i da se treba strpiti, što je bila jasna poruka da gubi i da se mora pod hitno početi s pljačkom. Odjednom brojanje glasova stane i počinju od nekuda curiti stotine tisuća glasova za Bidena bez ikakvog smisla u preostalim ključnim državama Michiganu, WIsconsinu, Pennsylvaniji, Nevadi, Georgiji i Sj. Karolini, gdje Trump više ne dobija praktično niti jedan glas. Tu je i mutna Arizona. Do tada su u dva sata prebrojali 70-95% glasova u tim državama, Trump svugdje vodi za 5-15%, svugdje je potpuno očekivani trend da Trump raste kako pristižu ruralni glasovi, i onda stop, i od onda već treći dan traje preokret, hahahaha. Kako prvi dan nigdje nije bilo nikakvog preokreta, npr. u Texasu i Floridi, niti bilo gdje drugdje? Kako nikad do sada u povijesti nije bilo nikakvog sličnog preokreta da republikanac ima 10% prednosti s 90% prebrojanih glasova i onda se preostalih 10% broji tri dana dok ne izgubi. Ma dajte.

VL
PR
prokurator
17:12 07.11.2020.

jeste ovih dana dobili onaj video, gdje trump ne želi ostavit loptu i otić iz vrtića, pa se plače i baca po podu? ne mogu ovdje stavit link, potražite... urnebesno!!!!!!!!!

VL
PR
prokurator
17:00 07.11.2020.

zaboravio je optužit vilenjake! nego pitanje za vas: kakvu cugu spremate za proglašenje pobjednika?

VL
DU
Deleted user
06:56 07.11.2020.

Zaustavite brojanje u Arizoni!!! Pa tamo je Biden već pobijedio. Čak ga je i trumpovski Fox News proglasio pobjednikom. I sad ga odjednom Trump stiže nekakvim fantomskim glasovima!? Pa di su ti glasovi bili u srijedu? Uvažili su glasove čitavog bataljuna južnjačke vojske iz građanskog rata i 300 tisuća glasova poslanih iz Saudijske Arabije. Postoje dokazi!! Prevaraaaa!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.