Naslovnica Vijesti Hrvatska

Beus Richembergh: Osuđen je muškarac koji mi je prijetio smrću

"Sankcioniran je prvi u nizu junaka koji su mi prije nekoliko mjeseci prijetili smrću", napisao je Beus Richembergh
16. svibnja 2018. u 14:53 20 komentara 606 prikaza
Goran Beus Richembergh
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Zbog prijetnji saborskom zastupniku GLAS-a Goranu Beusu Richemberghu nepravomoćno je na devet mjeseci zatvora, uvjetno na dvije godine, osuđen 54-godišnjak iz Molvi kod Đurđevca.

Goran Beus Richembergh objavio na facebooku Zastupnik Beus Richembergh sudjelovao u prometnoj nesreći

On je na jednom internetskom portalu 12. prosinca prošle godine ispod članka u kojem je objavljena izjava saborskog zastupnika da bi po zakonu predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović trebala oduzeti činove i odličja haškim osuđenicima, objavio komentar u kojem je napisao da Beusu Richemberghu treba odrubiti glavu.

"Sankcioniran je prvi u nizu junaka koji su mi prije nekoliko mjeseci prijetili smrću. Nadležni općinski sud u jednom kontinentalnom hrvatskom gradu po kaznenoj prijavi općinskog državnog odvjetnika izrekao mu je (prvostupanjsku, još nepravomoćnu) presudu kojom ga kažnjava s 9 mjeseci zatvora, uvjetno na 2 godine”, napisao je Beus Richembergh na svom profilu na Facebooku.

 

Goran Beus Richembergh
1 / 7
Goran Beus Richembergh
Nesreća na ribnjaku 'Richembergh pokušava okrenuti priču u svoju korist' Iva Boban Valečić, Ladislav Ilčić i Goran Beus Richembergh Večernji TV Beus Richembergh upitao Ilčića: Što se to loše dogodilo čime vi plašite hrvatsku javnost? Pusić i Richembergh PRIJAVLJENO POLICIJI Pusić i Richembergh primili prijetnje: 'Imam 7 metaka, prvo ću ti ženu ubiti'
Jaja Spar
Prirodna namirnica
Dočekajte Uskrs sa zdravim domaćim jajima

A1 izdvaja za Vas

  • Muncimir:

    Suljo von Richthofen

  • Deleted user:

    Ovom uhljebu koji se srami vlastitog imena sud po nardzbi brzo donese presudu .....a obicnim ljudima ni na predstavku nece odgovoriti. .....kazu pretrpani su ... ......prijetio mu mos mislit ...i sad se hvali ...uhljeb

  • Marko1337:

    emire tahiroviću, radije ti optuži onog koji te obrezao na glavi. biti će na obje