Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO KOMUNICIRATI U VRIJEME KRIZE

Besplatno preuzmite vodič za komunikaciju u vrijeme koronavirusa

19.03.2020.
u 14:03

Dostupna je na hrvatskom jeziku, a primjerak knjige možete besplatno preuzeti na platformi Školske knjige

Školska knjiga, Edward Bernays University College i dekan doc. dr. sc. Damir Jugo odlučili su knjigu Menadžment kriznog komuniciranja učiniti besplatnom i dostupnom svima. Knjiga sadrži osnovne odrednice menadžmenta krizne komunikacije, a u vrijeme aktualne pandemije koronavirusa korisna je i kao praktični priručnik poduzetnicima, direktorima tvrtki, obrtnicima, zdravstvenim stručnjacima, školama, fakultetima – svima koji u krizi imaju potrebu komunicirati.

- Za vrijeme trajanja ovakve krizne situacije, zadatak svakoga od nas je da razmislimo kako i čime možemo pomoći, koliko god se taj doprinos činio malim. Školska knjiga i Edward Bernays University College, kao izdavači, i ja, kao autor knjige Menadžment kriznog komuniciranja, odlučili smo ovu knjigu učiniti besplatnom i potpuno dostupnom na online platformi Školske knjige. Ako tako pomognemo samo jednom ravnatelju škole, obrtniku, poduzetniku, komunikatoru ili studentu, napravili smo dobru stvar - rekao je autor doc. dr. sc. Damir Jugo.

Knjiga Menadžment kriznog komuniciranja jedinstveni je sveučilišni udžbenik s područja kriznoga komuniciranja. Dostupna je na hrvatskom jeziku, a primjerak knjige možete besplatno preuzeti na platformi Školske knjige.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije