Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Besplatna užina za svu djecu, neovisno o statusu roditelja'

Slogan mu je "Pravi čovjek za vas"
31. svibnja 2020. u 15:17 3 komentara 740 prikaza
Veljko Kajtazi u predizbornoj kampanji
Foto: Ivica Beti

- Zalažem se za subvenciju školske užine u punom iznosu za svu djecu, neovisno o statusu njihovih roditelja - poručio je Veljko Kajtazi, koji sa svojim timom i Savezom Roma Kali Sara obilazi romska naselja diljem Hrvatske. Slogan mu je "Pravi čovjek za vas".

Ida Prester Stručnjaci otkrivaju Roditeljstvo u doba korone: Povratak u novo normalno uz korisne strane novih tehnologija

Danas je u obilasku Međimurske županije, a prije toga je bio u Podravini, Slavoniji... U Grubišnom Polju organizirana je dostava ogrjeva za pripadnike romske nacionalne manjine.

- Zahvaljujemo saborskom zastupniku Veljku Kajtaziju i predsjednici Saveza Roma u RH Kali Sara Suzani Krčmar koji su nam to omogućili - poručio je mještanin Eduard Oršoš. 

Ivan Ljubičić
hollywoodska priča
Prepoznajete ga? Kao izbjeglica došao iz Banje Luke u Hrvatsku, a danas je težak milijune eura
HUB
FINANCIJSKA EDUKACIJA
Važnost kreativnog pristupa u financijskom obrazovanju mladih
  • Neo001:

    Kajtazi i slični su najveći neprijatelji romske populacije, njihovom uključivanju u društvo, jer im je samo važno da ovakvim prosjačenjem i darovima dobiju glasove za svoja uhljebljenja, umjesto da ih potiču i pomažu da svojim radom održavaju svoje obitelji i ... prikaži još! da se školovanjem i trudom pripremaju za bolji život dostojan čovjeka.

  • DOBARDAN:

    Neka on njih uključi da čuvaju međimurska polja!

  • Ante III:

    Svako dijete treba besplatnu uzinu u skoli bez obzira na socijalni polozaj roditelja.Ali radno sposobni roditelji koji primaju socijalnu pomoc bi trebali najmanje 30 sati odradit posao u korist drustva. Djeca nesmiju biti usracena uzine zbog ljenih roditelja.A roditelje maksimalno ... prikaži još!lno kaznit smanjenjem soc. pomoci.Za kocku i drogu imaju djecu ne .Nebu islo