Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
www.eu-projekti.info
Povratak na članak

Besplatan i otvoren svima – prvi hrvatski portal o fondovima EU

Portal je financirala tvrtka EU projekti, a očekuje se oko milijun otvaranja naslovnice mjesečno

Komentari 5

DR
drugTitoforever
13:09 12.09.2012.

Jos jedna lopovska reklama ciji cilj je da vam pokradu lovu, a da nist ne dobite zauzvrat ....

VL
BO
boeing777
13:10 12.09.2012.

Imam projekt, prototip, sve radi, no student sam i trebaju mi novci da bi izašao na tržište. Radi se o sofisticiranoj informatičkoj opremi. Da li ja mogu dobiti te poticaje iz fondova i kome se trebam obratiti? pretpostavljam da jee dogovor ne te da niti jedan hrvat neće vidjeti ni kune iz tih fondova kojih su svima puna usta

VL
FE
Feci
14:44 12.09.2012.

Zanimljivo je na početnoj stranici tog portala škljocnuti na "države" pod pretragom. Evo u kakvo društvo nas smješta EU i što planira s nama. Novu YU. Dobro su nam govorili EU = nova YU. Guske u magli po 3 put.

VL
AM
a_morte_i_rossi
15:26 12.09.2012.

sta je ljudi neznate citati pa su vam ti fondovi jako daleko? po meni trebali su uzeti u obzir opce obrazovanje drzave i malo popustiti sa kriterijima...

VL
DU
Deleted user
16:16 12.09.2012.

kad krenu Hrvati povlačit maheri su u povlačenje tuđeg

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.